Bemehetek a férjemmel?
Üdv nektek.Mennünk kell spermaszámlálásra a férjemnek ,és kitalálta, hogy menjek be vele én is "oda", és segitsek neki.Szerintetek bemehetek? És ha igen, akkor mit csináljak én ott konkrétan?
L/21
Persze, hogy bemehetsz.
Ugye nem kell részleteznem, hogy "kokrétan" mit csinálj. :-) A férjednek el kell érnie egy orgazmust, és a spermát fel kell fognotok egy üvegcsében, amit adnak. Hogy kézzel, szájjal vagy mivel sikerül segítened neki, az mindegy, csak közösülni nem szabad.
Szia!
Szájjal sem szabad, mert a nyálnak olyan az összetétele, hogy bizonyos részét a spermának megöli.
A másik meg az, hogy bemenni bemehetsz a férjeddel, de arra biztos számíthatsz, hogy furán fognak rád nézni.
Ugyanis ez egy kórház, ahol ez történni fog, és nem a hálószobátok.
Nekünk már 6 alkalommal kellett a páromnak "mintát" adnia, úgyhogy voltam eleget már kórházban, és láttam, hogy a nővérek, orvosok hogyan néznek a párokra, ill. a női tagra.
Azt nem mondom biztosan, hogy nálatok a lakóhelyeteken lévő intézményben is így lesz e, de nálunk ez így van.
Hát, mi egy dunántúli helyre megyünk, de nem irnám ki, hogy hova. Van barátnőm, aki azt mondta, hogy ő szájjal csinálta a pasijának, aki "véletlenül" a szájába ment el, és a végén kiköpte a produktumot a mintavevő üvegcsébe.Valamiért ezt nem hittem el...
Azt nem tudom, hogy fogom a szerszámát a spricceléskor az üvegcse szájához illeszteni...mert ő ragaszkodik hozzá, hogy én csináljam neki kézzel...Szerintetek?
Hát, kezdek valamelyest megnyugodni, hála Nektek.Azért vannak még kételyeim : otthon rendszeresen szoktam neki csinálni kézzel, mert valamiért, ami számomra megmagyarázhatatlan, sokkal jobban szereti, mintha szájjal csinálnám neki. Elég sokat spriccel és elég nagy intenzitással (jó messzire ).Mi van akkor, ha pl. nem megy az edénybe az összes spermája, mert elbénázom az időzítést, ami az edény felé irányítást érinti?
Nem fogja ez negatívan befolyásolni az eredményt?
Miért nem megy be ő egyedül?
Akkor nem kéne bénáznod azzal, hogy te célozz az edénybe!
ez egy vizsgálat!
A házi orvoshoz is bekiséred!
Legyen már annyira felnőtt, hogy egyedül intézze el
az én férjem is egyedül intézte el, ráadásul semmi nem volt, csak egy 1,5 m2-es helyiség és abban domestos meg pár üveg hypo.
szintén dunántúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!