Bemehetek a férjemmel?
Üdv nektek.Mennünk kell spermaszámlálásra a férjemnek ,és kitalálta, hogy menjek be vele én is "oda", és segitsek neki.Szerintetek bemehetek? És ha igen, akkor mit csináljak én ott konkrétan?
L/21

szerintem is az
Csak azt nem tudom, hogy miért minket kérdezel hogy be lehet e menni vele?
Miért nem kérdezed meg ott, ahol a vizsgálatot csinálják?
Utolsónak : miért lenne az? Fiatalok vagyunk, bohók és bohémek.Ezenkívül szeretjük egymást akár még "ennyire" is...
Sajnálom, ha Neked ez ebben a formában nem adatik meg, én, vagyis mi igy vagyunk boldogok, nekünk így kerek a világ.
Csak egy picibaba hiányzik :-(((

Szia.Nálunk is volt ilyen vizsgálat,mi kaptunk poharat,amit itthon "megtöltöttünk" mielőtt elindultunk a kórházba,persze jól melegen kellett tartani a poharat:D.Nem volt gond a mintával,de ha nektek úgy könnyebben megy,hohy bemész vele,akkor menj.Én nem mennék be,nyilvános helyen:).Üdv
19hós manó anyuja

Pont ezért beteges, és gyerekes, mert nektek így kerek a világ, és ti bohémok, vagy mit írtál magatokról!!
Ez egy ORVOSI VIZSGÁLAT!
Nem a bohémitásról szól.
Meg mi az, hogy sajnálod, hogy nekem nem adatik meg???
Szerintem ne menjünk ebbe bele...kinek mije van...

Egyébként ha be akarsz menni, akkor menj, és cuppancs egyet!
Csak ne itt kérdezd, ha te már így is úgy is eldöntötted!!
13:37-esnek
nem tudom, Te a Föld melyik pontján élsz, de hogy rohadtul le vagy maradva, az kitűnik a hsz-eidből is.
Gyanitom, hogy egy kiégett, erős 45-ös hölgyemény vagy, akinek a legnagyobb problémája, hogy a kinai piacon 100-ért vett selyemharisnyája elszakadt...
Különben meg nem nagyon érdekel, hogy mit gondolsz.Szerencsére a hozzászólások 95%-a normális volt, megkaptam a válaszokat a kérdéseimre.
Te pedig inkább maradj "csöndben"...
Szerencsétlen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!