Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bemehetek a férjemmel?

Bemehetek a férjemmel?

Figyelt kérdés

Üdv nektek.Mennünk kell spermaszámlálásra a férjemnek ,és kitalálta, hogy menjek be vele én is "oda", és segitsek neki.Szerintetek bemehetek? És ha igen, akkor mit csináljak én ott konkrétan?

L/21

2010. ápr. 27. 12:51
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Igazából mindketten ragaszkodunk ahhoz, hogy mindketten bemenjünk.Neki én lennék a segítsége szó szerint, meg ő is ott volt-van velem minden olyan vizsgálaton, ahova csak beengedik.Tudjuk, hogy ez egyfajta intimitást igénylő vizsgálat, de akkor is...Mindegy, mindenképp bemegyek vele, legfeljebb ő csinálja magának, én meg csak nézem, és remélem, azzal is elősegítem, hogy minél több és jó minőségű spermát produkáljon az én Drágám....
2010. ápr. 27. 13:32
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Ez már beteges, és gyerekes....
2010. ápr. 27. 13:33
 13/30 anonim ***** válasza:
49%

szerintem is az

Csak azt nem tudom, hogy miért minket kérdezel hogy be lehet e menni vele?

Miért nem kérdezed meg ott, ahol a vizsgálatot csinálják?

2010. ápr. 27. 13:34
 14/30 A kérdező kommentje:

Utolsónak : miért lenne az? Fiatalok vagyunk, bohók és bohémek.Ezenkívül szeretjük egymást akár még "ennyire" is...

Sajnálom, ha Neked ez ebben a formában nem adatik meg, én, vagyis mi igy vagyunk boldogok, nekünk így kerek a világ.

Csak egy picibaba hiányzik :-(((

2010. ápr. 27. 13:34
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nálunk is volt ilyen vizsgálat,mi kaptunk poharat,amit itthon "megtöltöttünk" mielőtt elindultunk a kórházba,persze jól melegen kellett tartani a poharat:D.Nem volt gond a mintával,de ha nektek úgy könnyebben megy,hohy bemész vele,akkor menj.Én nem mennék be,nyilvános helyen:).Üdv

19hós manó anyuja

2010. ápr. 27. 13:36
 16/30 anonim ***** válasza:

Pont ezért beteges, és gyerekes, mert nektek így kerek a világ, és ti bohémok, vagy mit írtál magatokról!!

Ez egy ORVOSI VIZSGÁLAT!

Nem a bohémitásról szól.

Meg mi az, hogy sajnálod, hogy nekem nem adatik meg???

Szerintem ne menjünk ebbe bele...kinek mije van...

2010. ápr. 27. 13:37
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyermeket vállaló párnak nem bohémnak kellene lennie, hanem felelősségteljesnek.
2010. ápr. 27. 13:38
 18/30 A kérdező kommentje:
Igazából tanácsot akartam kérni, mert azért egy kis "félsz" bennem is van : nem szeretném, ha prostinak néznének.Ahova mim együnk, úgy van kialakitva, hogy a rendelőből kijőve úgy lehet bemenni a minta szobába, hogy igazából senki sem látja.Arra voltam csa kíváncsi, hogy Ti voltatok-e ilyenen a párotokkal.Egyébként a kérdésre válaszolva : megkérdeztük, és a doki kifejezetten örült neki, hogy ketten megyünk be. R
2010. ápr. 27. 13:38
 19/30 anonim ***** válasza:

Egyébként ha be akarsz menni, akkor menj, és cuppancs egyet!

Csak ne itt kérdezd, ha te már így is úgy is eldöntötted!!

2010. ápr. 27. 13:39
 20/30 A kérdező kommentje:

13:37-esnek

nem tudom, Te a Föld melyik pontján élsz, de hogy rohadtul le vagy maradva, az kitűnik a hsz-eidből is.

Gyanitom, hogy egy kiégett, erős 45-ös hölgyemény vagy, akinek a legnagyobb problémája, hogy a kinai piacon 100-ért vett selyemharisnyája elszakadt...

Különben meg nem nagyon érdekel, hogy mit gondolsz.Szerencsére a hozzászólások 95%-a normális volt, megkaptam a válaszokat a kérdéseimre.

Te pedig inkább maradj "csöndben"...

Szerencsétlen....

2010. ápr. 27. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!