Az baj ha nincs beágyazódási tünet? Vagy igy is sikerülhetett a baba?
Figyelt kérdés
21. én volt ovulációm,azóta eltelt 7nap de semmit nem érzek azon kivül hogy fájnak a melleim és folyamatosan puffadok. semmi görcs vagy szúrkálás semmi. peteérés előtt egy nappal voltunk együtt. Más megérzi a beágyazódást? vagy nem feltétlen szükséges érezni ilyenkor bármit is?2016. okt. 28. 18:10
11/21 anonim válasza:
A legtöbb Nő észre sem veszi se az ovulációt se a beágyazódást és nem mindenkinek van beágyazódási vérzése... Nekem se volt.. Holnap leszek 30 hetes. Szóval nyugi.. Ha késik a menzid pár napot akkor csinálj terhességi tesztet reggeli vizeletből. Nem kell ezt a baba témát ennyire túl parázni... Ha meg több mint egy éve próbálkoztok akkor itt az ideje hogy mind a ketten el menjetek egy alapos kivizsgálásra.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) 3.hónapja próbálkozunk,az egy év még messze van és remélem nem is kell megélnem hogy addig ne jöjjön össze :/ :)
2016. okt. 28. 21:06
13/21 remény11 válasza:
Sziasztok!
Beágyazódási tünetként a pecsételő vérzést szokták írni/mondani...bár én még soha nem tapasztaltam! Én most a 34. napnál tartok, 27 naposak szoktak a ciklusaim lenni. Nem képzelek bele sokat, mert csalódtam már egyszer-kétszer. Most a mellem feszülget de az a menzi-kor is szokott. Meg akar jönni érzés is van, de az nem állandó .... szerintem a jövőhéten csinálok tesztet (ha addig nem jön meg) :)
14/21 anonim válasza:
Nem tudom ez mennyit segit, de nekem speciel rozsaszines folyasom volt, bar fogalmam sincs, hogy ez beagyazodast jelentett e, minden esetre ra masfel napra pozitivat teszteltem. Sok sikert!
15/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. én is teszteltem ma egy havlány pozitívat de még nem örülök olyan halvány alig látható a 2. csík....
2016. nov. 2. 14:54
16/21 anonim válasza:
Utolso vagyok, halk gratula! Par nap mulva ismetelj egy masik fajta teszttel. Nekem a masodik tesztemen olyan eros lett a ket csik, hogy nem mertem elhinni 😊
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ma reggel teszteltem ugyanolyan fajta teszttel. még mindig halvány talán egy árnyalattal erősebb mint tegnap de már nem kell forgatnom h lássam a csíkot :)
2016. nov. 3. 05:48
19/21 anonim válasza:
Ez szerintem pozitiv, mikor kellett volna megjonnie?
20/21 A kérdező kommentje:
még nem kelett volna megjönnie csak holnapra nem várom
2016. nov. 3. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!