Mi lehet ez? SEGÍTSÉG!
Ilyen korán még nem nagyon lehetnek ilyen tünetek. A terhesség elején a rosszulléteket, stb a hcg okozza, ami, ha van is nálad, még igen kicsi mennyiségben.
Természetesen nem vagyunk gépek, lehetett korai peteérésed is, szóval a kalkulátorokat használni felesleges. Szerintem várj az esedékes mensi előtti napig minimum.
Nekem csak most a hatodik hét elején kezdtek el lenni hasonló tünetek. Nem hinném hogy ilyen korán lehetségesek, bár semmi sincs kizárva.
6+5 hkm
Hat eleg koraI lenne ez a sok tunet.. nem hiszem h terhessegre utal.inkabb nagyon raálltál a babaprojektre.
De ettol fuggetlenul sikerulhetett!:)
én a 2. kislányommal észre sem vettem,hogy mindenhez erős paprikát ettem,a leves a rizs a kenyér mind1 volt milyen étel az erős paprika kellett hozzá,pedig nem eszem-ettem mert nagyon érzékeny a gyomrom még a limonádétól is fáj.
Majd férjem mondta,hogy vagy egy hete eszem az erős paprikát csináljunk már egy tesztet szerinte baba van,aznap csináltunk is és halvány pozitív volt.
a tesztet mensi elött pár nappal csináltuk.
Barátnőm a csípős kolbászt ette dögivel ő nem is mert gondolni olyanra hogy terhes mert 6 éve próbálkoztak mondta csak finom ennyi és ette. és bizony babás volt kislánya született :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!