Terhes a barátnőm? Segítség!
Sziasztok.
A barátnőmnek múlt hónapban nem jött rendes menstruációja(kevesebb volt)ez neki akkor még nem tűnt fel és most csak 1-2 napig barna folyása volt.
Mindig védekeztünk óvszerrel és mindig ellenőriztük is, hogy nem-e szakadt ki. Nem volt ilyen. Egyszer betettem neki pár másodpercre a péniszem, miután megmostam, de akkor sem élveztem el benne.
Közben(abban az időben) neki meghűlése volt, amit nem kezelt ki rendesen és átterjedt a fülére, elég erős antibiotikumokkal kezelték ki azt mondta, emellett nagyon stresszes időszaka volt/van. Ma reggel csináltunk tesztet ami negatívat mutat(még most, este is csak a kontroll csík van, igaz a kupak rajta van, ez amúgy normális?).
Holnap reggel is tesztel egyet és, ha minden jól megy akkor holnap, vagy hétfőn megy nőgyógyászhoz.
Szerintetek terhes?
Én 20 éves vagyok, ő 17. Nem szeretnénk gyereket!
és mondjuk ha már több hete történt a fogantatás pillanata? akár 6-8 hete?
Olyankor is kimutatja a teszt a pozitív eredményt??
Szerdára kapott csak időpontot. :/
Akkor derül ki. Én csak attól félek, hogy ha mégis terhes, a 12 hét nehogy lejárjon.
Mellesleg a ma reggeli teszt is negatív lett.
Vettem egy olcsó és egy kicsit drágább tesztet is(a márkája ugyanaz, a típus más).
Tehát, eddig 2x tesztelt ma reggel és tegnap reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!