Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? SEGÍTSÉG!

KovácsJohanna1111 kérdése:

Mi lehet ez? SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés
Sziasztok, babát szeretnénk a férjemmel, még van 5 nap a nem várt menziig, de az utóbbi napokban olyan dolgokat produkálok, hogy nem tudom hova tenni. Fáj a derekam, nem vészes, de ha lehajolok érzem, aztán két napja úgy éreztem, mintha meg akarna jönni, de persze nem jött meg. Nagyon érzékeny lettem a szagokra, imádom a kovászos uborkát, de tegnap majdnem hánytam a szagától, nem szerettem eddig a csípős ételeket, most nagyon és a citrom fagyit sem, de most is azt majszolok épp. Egyik reggel a héten hánytam, rögtön, ahogy felkeltem. Annyira fáradt vagyok, legszivesebben csak aludnék és aludnék és aludnék. Csináltam egy "beágyazódás tesztet" a neten, 6-ra írta, hogy aznap történhetett, ma csináltam a tesztet, és visszagondolva, azon a napon rosszul voltam, szédültem, fájt a fejem, a fejfájás azóta is gyakran jelentkezik. De a teszt szerint csak 13-n érdemes tesztelni, szerintetek? Várjak vele egy hetet még vagy mutathat már valamit???

2016. júl. 8. 07:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! :) ma kellett volna megjönnie, de nyoma sincs. Holnap szeretnék tesztet venni patikába! Mit ajánlotok, melyik a legjobb?
2016. júl. 13. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Sokan a facelle tesztre esküsznek itt a gyakorin (DM-ben vagy Rossmanban kapni). Én one steppel teszteltem a menzesz előtti 3. napon, nekem az rögtön kimutatta. De ha már van késés, elvileg bármelyik teszt jó.
2016. júl. 13. 21:27
 13/17 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Nekrm a beágyazódás 7. Napjától lettek ilyen tüneteim és 10. Napon délután pozitív.
2016. júl. 13. 22:00
 14/17 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Nekem az X-epil is bevált. Az mutatta 6 nappal a naptár szerinti nemvárt előtt délután. (Amúgy szerintem ténylegesen 4 nappal előtte)
2016. júl. 13. 22:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Majd ird meg az eredmenyt
2016. júl. 14. 08:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon érdekel az eredményed. :)
2016. júl. 14. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Na mi lett?😇
2016. júl. 14. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!