Benu terhességi teszt ha negatív lett ma a nem vártam napján akkor nincs ügye terhesség?
A tesztet nem ismerem, még sosem hallottam róla.
Viszont nem biztos hogy nincs baba. Van, akinek később mutatja ki a teszt, attól függ, mikor volt ovulációd.
Ha nem jön meg, ismetelj két nap múlva valami érzékeny teszttel, pl facelle.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Itt a kérdésem,benne egy 10-es pozitív benu teszt.engem nagyon átvert,mert a teszt után azonnal mentem vérvételre és kimutatta hogy nem vagyok az.Nem bzom benn és drága is.Az előttem szóló a facelle-t írta,az olcsóbb és jobb is.
Ez a Benu teszt 25-ös érzékeny.
A Benu gyogyszertarban vettem akkor
Bocsi ....
Akkor ez sem megbízható?
Ki dobtam azóta már. ..mérgemben 😒
Hétvégén vasárnap nyitva lesz gyógyszertár? Vagy bevásároló központ? Mert akkor vennék újra más tesztet és megint újra nézem mit fog mutatni.
A facelle tesztet a rossmannban lehet kapni. 25-os az is a tájékoztató szerint, de sokkal érzékenyebb.
Gyógyszertári tesztekkel én mindig megjártam, ráadásul drágábbak jóval, mint amiket a drogeriakban tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!