Kismamak akik ereztek has szurkalodast beagyazodaskor hogy irnatok le az erzest? Mennyire fajt? Meddig tartott?
Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 09:39
1/3 anonim válasza:
Olyan volt ,mint mielott megjon,gorcsoltem,fajt a derekam,szurt a petefeszkem. Sot meg is jott(elobb mint vartam,peteeres utan 8 nappal),1csepp ver es 2-3napig minimalis napi 1 csepp barna maszatka.Utana csak peteeres utani 15 .nap lett pozitiv a teszt.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. De most ahogy nezem elszamoltam magam... ovulaciom kene legyen a napokban.. :-( valoszinu azt erzem :-( nem mast
2016. okt. 28. 10:08
3/3 anonim válasza:
1. baba: 7-9. dpo között végig úgy görcsöltem, mintha aznap jönne meg. Főleg utolsó nap szabályosan fájdalmas volt és pisiléskor olyan kellemetlen húzó érzésem volt lent, mintha a menzim legerősebb napján lennék már. Aztán elmúlt. Tünetem egyébként 1 hetes kimaradásig egyáltalán nem volt.
2. baba: kisebb szúrkálások, nem ezt vártam, ráadásul menzi előtt 1 héttel nálam előfordul enyhe menziszerü görcs féle. Enyhe volt, semmi ma fog megjönni érzés. Csak talán sokkal sűrűbben éreztem, mint egy nem babás ciklusban. Itt viszont árulkodott a mellfeszülés, ami nekem sosincs, az első terhességem óta nem éreztem. A gátseb szurkálás meg elmaradt, ami nekem azt jelzi legkésőbb másnap meg fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!