30-án megvolt a peteérésem, szépen megemelkedett a hőmérsékletem. Olvastam azonban, hogy a beágyazódáskor leesik a hőmérséklet, ez minden esetben így kell, hogy történjen? Csak akkor lehet sikeres a beágyazódás?
Szia!
Első terhességemnél én is hőmérőztem, peteéréskor emelkedett és fent is maradt nemvárt napjáig - utána már nem mértem - teszt pozitív lett. Már 2,5 éves a lányom.
Köszi a választ.
Akkor neked nem volt emelkedést követően leesés? Mert nekem a peteérés óta szépen megy felfelé a hőmérsékletem.
Mindjárt belinkelem a hőgörbémet.
Nem volt leesés, de tudod, nem vagyunk egyformák. Görbéd jónak tűnik, bár telefonról kicsit rosszul látom...
De szorítok!:) Mikorra nemvárod? Majd megírod mi lett a vége?
Átlagban 35-40 napos ciklusaim vannak. A múlt hónapban az első clostis hónap 30 napos volt.
Nehéz megmondani, de a hónap közepére nem várom kb.
Hétfőn megyek a dokimhoz, mert sajnos a peteérés figyelésekor szabin volt.
A múlt hónapban is így jártam, kb egy héttel a pé után ultrahangozott meg akkor 16,5 mm-es volt a méh nyálkahártyám. Sajnos nem lett baba.
Mindenképp megírom, mi lesz a vége..nagyon reménykedem, hogy sikerült...4 éve várjuk!
Szia! Nekem sem volt leeses csak fent maradt a hő.
Üdv
21hkm
Kicsit akkor megnyugodtam.
Remélem marad így és a vége boldogságos lesz! :-)
Neked boldog babavárást!
A hőmérsékletem szerintem szépen alakulgat...de a teszt negatív lett ma reggel! :(
Este megyek a dokimhoz, remélem tud mondani valami biztatót!
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!