Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 30-án megvolt a peteérésem,...

30-án megvolt a peteérésem, szépen megemelkedett a hőmérsékletem. Olvastam azonban, hogy a beágyazódáskor leesik a hőmérséklet, ez minden esetben így kell, hogy történjen? Csak akkor lehet sikeres a beágyazódás?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat. :-)

2016. aug. 5. 08:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem nagyon jókor voltatok együtt, a hod is szep, a vérzés pedig a görbe es dpo alapján lehetett beagyazodasi is. Reggel teszetj. Ha sikeres a hónap akkor ott lesz a csik. Legalább tisztán látsz, nem lesz kétely benned. 😉 Persze ha vársz meg 1-2 napot az a biztos. 😊😉
2016. aug. 15. 17:32
 32/38 anonim ***** válasza:
A vérezgetés miatt jó lenne ha pihennél amennyit tudsz.Nekem haematóma okozta a vérzést.Drukkolok Továbbra is!
2016. aug. 15. 22:01
 33/38 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon pihenni nem tudtam az elmúlt napokban a munkám miatt.

A ma reggeli teszt is negatív lett. :(

Ezek szerint nincs terhesség, csak a hőmérsékletem vacakol valamiért.

[link]

Holnap doki, talán okosabbak leszünk.

Köszi a drukkot azért, de már az esélytelenek teljes nyugalmával vagyok ebben az ügyben. Kicsit elkeseredtem, mert ebben a hónapban tényleg mindent elkövettünk annak érdekében, hogy végre sikerüljön!

Talán majd legközelebb!

2016. aug. 16. 07:39
 34/38 anonim ***** válasza:
Én is így járok a hővel mindig amikor méregetem.... nincs értelme. Van amikor akkor esik le amikor már megjött (vagyis másnap) van amikor mensi napja előtti napon....addig pedig örülök, hogy dejódejó aztán mégsem jó... múlt hónap volt az utolsó, hogy ezzel foglalkoztam.
2016. aug. 16. 14:09
 35/38 anonim ***** válasza:
Azért írd meg doki mit mondott. Drukk a kövi hónapért ha úgy alakul..
2016. aug. 16. 14:11
 36/38 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok mit mond a doki
2016. aug. 16. 14:45
 37/38 anonim ***** válasza:
Mizus Veled? Mit mondott az doki?
2016. aug. 18. 10:52
 38/38 A kérdező kommentje:

Sajnos már el sem jutottam a dokimhoz, mert tegnapra egyértelműen erősödött a vérzés. Azért teszteltem, persze - volt. Felhívtam a dokimat, azt mondta, hogy hagyjam abban az utrot, mert ez a ciklusom lesz, biztos, hogy nincs baba. Szóval ez a hónap is elszállt! :-(

3 hét múlva hívott be uh-ra.

Picit csalódott vagyok, de új hónap, új remény! :-)

2016. aug. 18. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!