Beágyazódáskor azon az oldalon érzi az ember a szurkálást, amelyik oldalon a peteérése is volt? Ma vagyok 8. dpo-n.
Beágyazódást az esetek 99 %_ban nem érzed, max beképzeled.
Honnan tudod h melyik oldalon van peteérésed?
Az orvos állapította meg hüvelyi ultrahanggal hogy a bal oldaliban vannak érett tüszők , és nekem a tojcsis nyák után 1 nappal szurkált is azon az oldalon. A PÉ-t mindig érzem amúgy is.
Ma reggel 8.dpo-n ugyanilyen érzésem volt , csak erősebben mint a PÉ.
Pajzsmirigy alulműködéses vagyok csak ez az oka hogy próbálom kicsit jobban figyelni a testem jelzéseit, mert amint beigazolódik a terhesség, azonnal mennem kell az endokrinológusomhoz gyógyszeradag emelésért.
Most csütörtökön megyek is, de akkor még csak 11.dpo-n leszek.Valószínűleg a 10-es érzékenységű teszt sem mutatna semmit.
Szerintetek kérdezzek rá a dokinál ,hogy megemelhetem-e magamnak az adagot, ha kiderül hogy kisbabbát várok?Mert kéthetente rendel és nem akarok úgy járni mint tavaly hogy a 6. héten elment a babóm, mert felment a TSH-m 2,8-ra 1,2-ről.
Nekem amiatt fájt a jobb oldalon ahol a peteérés is volt,mert ott lett egy sárgatest ciszta.Mostanában már nem fáj,múlthéten már összeesőben volt.
9hkm
Nem akarok offolni, csak sokszor azt olvasom, hogy van aki a petefeszek szurkalast gondolja beagyazodasi fajdalomnak - elvileg a beagyazodas a mehben tortenik, akkor miert kellene ezt a petefeszekben erezni?
Bocs, nem okoskodni akarok, csak furcsanak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!