Hova mehetek ha az sztkban nem fogadnak mert 2 het mulva van idopontom?
Figyelt kérdés
Szeptember 2-dikan volt meg ures a petezsak 3.6cm nagyon gorcsol a hasam2016. okt. 27. 09:02
11/14 anonim válasza:
Nah igen, én is első blikkre azt hittem, hogy akkor volt dokinál. De nem akkor volt. Viszont nem tudjuk, hogy mikor és milyen tanácsokkal engedte útjára az orvos.
12/14 anonim válasza:
jaaaaaaaaaaaaaaaj. Most esett le
Vagyis a kérdés központozva:
Szeptember 2-án volt meg. Üres a petezsák, 3.6 cm. Nagyon görcsöl a hasam.
Ez esetben keresd fel az ügyeletet.
13/14 anonim válasza:
Engem üres petezsákkal nem hívtak vissza azt mondták kérjek időpontot a 12 hetes UH-ra addig nem tudtam semmit.. Magánra meg nem volt pénzem.. Most leszek 30 hetes és minden rendben van
14/14 anonim válasza:
Én is SZTK-ba járok, volt,hogy úgy éreztem gubanc van,gond nélkül megvizsgáltak időpont nélkül is,kaptam beutalót UH-ra sürgősen. Rám néztek,hogy minden OK-e és kész. Ha nagyon görcsölsz menj be,el kell lássanak. Nálunk mindig ezt szajkózzák,ha erős görcs vagy vérzés van azonnal kórház,ha van időpont,ha nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!