Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hova mehetek ha az sztkban...

Hova mehetek ha az sztkban nem fogadnak mert 2 het mulva van idopontom?

Figyelt kérdés
Szeptember 2-dikan volt meg ures a petezsak 3.6cm nagyon gorcsol a hasam
2016. okt. 27. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nah igen, én is első blikkre azt hittem, hogy akkor volt dokinál. De nem akkor volt. Viszont nem tudjuk, hogy mikor és milyen tanácsokkal engedte útjára az orvos.
2016. okt. 27. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

jaaaaaaaaaaaaaaaj. Most esett le

Vagyis a kérdés központozva:

Szeptember 2-án volt meg. Üres a petezsák, 3.6 cm. Nagyon görcsöl a hasam.

Ez esetben keresd fel az ügyeletet.

2016. okt. 27. 09:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem üres petezsákkal nem hívtak vissza azt mondták kérjek időpontot a 12 hetes UH-ra addig nem tudtam semmit.. Magánra meg nem volt pénzem.. Most leszek 30 hetes és minden rendben van
2016. okt. 27. 10:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is SZTK-ba járok, volt,hogy úgy éreztem gubanc van,gond nélkül megvizsgáltak időpont nélkül is,kaptam beutalót UH-ra sürgősen. Rám néztek,hogy minden OK-e és kész. Ha nagyon görcsölsz menj be,el kell lássanak. Nálunk mindig ezt szajkózzák,ha erős görcs vagy vérzés van azonnal kórház,ha van időpont,ha nincs!
2016. okt. 27. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!