1 hete teszteltem pozitívat és most kiderült egy vérvételből hogy 3,6 a TSH-m. Fogadnak gyorsan endokrinológushoz?! Lehet baj eből?!
Figyelt kérdés
Egyébként 2 hónap mindig a varakozás endokriniológiára.hamarabb fogadnak ilyen esetben?!2015. jan. 25. 13:30
1/6 anonim válasza:
Ez az érték pajzsmirigy túlműködésre utal, de nem elég önmagában. Kellene t3, t4 is, na meg orvos, aki ezt kezeli.
Próbálj meg az endokrinolőgusnál a terhességre hivatkozva közelebbi időpontot kérni. És ne idegeskedj előre, ne aggodalmaskodj, 3,6 nem olyan borzaszó nagy érték.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem inkább alulműködik?!
T3,t4 jó.
2015. jan. 25. 13:52
4/6 anonim válasza:
Igen, ez alulmukodes, es igen, okozhat bajt is. Nem akarom radhozni a fraszt, de a helyedben en valahogy surgossegi idopontot kernek. A baba az elso 3 honapban a te pajzsmirigyhormonodra van utalva, o addig nem termel ilyen hormonokat. Ha nem kap eleget, megallhat a fejlodesben. Menj holnap orvoshoz, ha kell magan endokrinologiara!
5/6 anonim válasza:
vagy kérj egy hamarabbi időpontot, vagy menj magándokihoz sürgősen.
6/6 anonim válasza:
egyes voltam, igazatok van, elírtam a túlműködést, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!