PCO -s vagyok. Egy hét mulva megyek vissza az endokrinológushoz! Ma kaptam meg a vérvétel eredményeket nagyon agasztanak. Segítene valaki?
Ezek szerint nem csak pco, de IR és pajzsmirigy problémám is van. Egy gyerekem már van, de félek igy nem lesz második! Van olyan aki ilyen eredmények után terhes lett?
33 éves vagyok!
Eredmények:
TSH: 4,25
Vércukor 0' 5,94
Vércukor 120' 5,99
Inzulin 0' 22,40
Inzulin 120' 185
Igen, jól látod.
Be kell állítani a gyógyszereket, mihamarabb rendezni ezeket az értékeket, és semmi sem lehetetlen. :)
Akkor ebbe a hónapba ne is próbálkozunk? Várjam meg a doktornő véleményét? Meg a kezelés elkezdését?
Igaz kicsi az esélye a peteéresnek, de most vagyk félidőben és ha mégis terhes lennék félek a vetéléstől.
(Az első gyereknél is azt mondták nincs peteéresem de akkor ennyire nem mentünk bele a vizsgálatokba mert köv.hónapba terhes lettem. De akkor ennyi bajom se volt!)
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nekem a fiam elött is pcom volt, de akkor még nem akartunk gyereket. A menstruáciom beálitására kaptam egy kombinált fogamzásgátlot. Persze mikor abbahagytam visszatértek a gondok. De szerencsére mielött bármilyen gyogyszert kaptam volna terhes lettem, 5 honapig azért probálkoztunk. Akkor nem lett inzulin nézve a tsh peddig 2 alatt volt. Most igy visszanézve nagy szerencsém volt. Kész csoda most számomra,hogy ilyen zökkenő mentes terhességem volt. :)
Nembaj kitartó leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!