Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCO -s vagyok. Egy hét mulva...

PCO -s vagyok. Egy hét mulva megyek vissza az endokrinológushoz! Ma kaptam meg a vérvétel eredményeket nagyon agasztanak. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Ezek szerint nem csak pco, de IR és pajzsmirigy problémám is van. Egy gyerekem már van, de félek igy nem lesz második! Van olyan aki ilyen eredmények után terhes lett?

33 éves vagyok!

Eredmények:

TSH: 4,25

Vércukor 0' 5,94

Vércukor 120' 5,99

Inzulin 0' 22,40

Inzulin 120' 185

2014. máj. 26. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jól látod.

Be kell állítani a gyógyszereket, mihamarabb rendezni ezeket az értékeket, és semmi sem lehetetlen. :)

2014. máj. 26. 15:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor ebbe a hónapba ne is próbálkozunk? Várjam meg a doktornő véleményét? Meg a kezelés elkezdését?

Igaz kicsi az esélye a peteéresnek, de most vagyk félidőben és ha mégis terhes lennék félek a vetéléstől.

(Az első gyereknél is azt mondták nincs peteéresem de akkor ennyire nem mentünk bele a vizsgálatokba mert köv.hónapba terhes lettem. De akkor ennyi bajom se volt!)

2014. máj. 26. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi felfüggesztettük a próbálkozást, míg nem állítottuk be valamelyest az értékeimet. A férjem orvos, ő azt mondta hogy inkább várunk, minthogy vetélésekkel kelljen küzdeni.
2014. máj. 26. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként pl. nekem 3 hónap alatt nagyon sokat javult minden, szigorú diéta, mozgás, gyógyszer, és a 4. hónapban, amikor újra próbálkoztunk, gyakorlatilag rögtön terhes is lettem. Kitartás, baromi nehéz, tudom...
2014. máj. 26. 15:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Nehéz bizony! Fölleg, hogy még egy hét az orvosig! Igazából a mozgást már megkezdtem, diétát is részben, már a mérleg is kevesebbet mutat 2 kilóval (ami évek ota nem történt meg).
2014. máj. 26. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló(an rossz) eredményeim voltak elsőre. Kellett a kezelés. Nem mertünk kockáztatni, főleg, hogy nálam még egyéb hormoneltérések is voltak, túl magas volt az esély a vetélésre. Mire a hormonjaim rendbejöttek, eltelt egy év is, sajnos. Viszont az első próbálkozós hónapban sikerült a baba és végig semmi gond nem volt a terhességgel. Egészséges, szép babánk lett :) Fel a fejjel! Megéri! :) (Jah, és részletkérdés, de közel 30kg le is ment, és azóta sem tért vissza :)))
2014. máj. 26. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, nekem rosszabbak voltak, és most 6 év után sikerült, merckforminnal, diétával, mozgással. Amúgy a pajzsmirigyed se jó a teherbe eséshez, 2 körül kell lennie. Arra is van gyógyszer. Mindenre van megoldás :)
2014. máj. 26. 16:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Nekem a fiam elött is pcom volt, de akkor még nem akartunk gyereket. A menstruáciom beálitására kaptam egy kombinált fogamzásgátlot. Persze mikor abbahagytam visszatértek a gondok. De szerencsére mielött bármilyen gyogyszert kaptam volna terhes lettem, 5 honapig azért probálkoztunk. Akkor nem lett inzulin nézve a tsh peddig 2 alatt volt. Most igy visszanézve nagy szerencsém volt. Kész csoda most számomra,hogy ilyen zökkenő mentes terhességem volt. :)

Nembaj kitartó leszek.

2014. máj. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!