Ki kezdte mostanában a "babaprojektet"?
Figyelt kérdés
Ebben a hònapban hataroztuk el magunkat , amikor evfordulot unnepeltunk par napja, pont most lesz (holnap) ovulaciom, letezhet h nem kell varnunk ra sok -sok honapot? E vitamint es multi vitamint szedunk. Alkohol nincs. Cigaretta csak Nala (heti 2doboz kb) en sportolok. Ő kicsit tùlsùlyos mèg, de tesz ellene. Ket honapja ciszta mentes vagyok. Fogamzasgatlot 1,5eve nem szedek. Parom is rendben van annak ellenere h 4eve kokszolt.. kinek mikor jott ossze volt e problemaja?2016. okt. 23. 00:00
31/34 A kérdező kommentje:
Koszonom. Az is eleg nyilvanos. Sot ott latjak a nevem stb. De koszonom szepen. :) es sok sikert!:)
Utolso elotti igen szerencsesek vagytok. Vigyazz Magatokra!:)
2016. nov. 23. 12:15
32/34 A kérdező kommentje:
Kivel miújság?
2016. dec. 14. 23:14
33/34 anonim válasza:
szia. én teszteltem egy pozit és most dec.12-én voltam dokinál, ahol 3mm es a pici és van pulzálás :) Veled mizujs?
Gigi
34/34 A kérdező kommentje:
Juj.de jo!! Végre!! :) ggratulaaa!!! :)
Nekem cisztat talaltak 5,5cmes szep nagy. Ezert kesett 6-7napot kb utoljara. Most kaptam gyogyszert! :) vigyazz Magadra.
2016. dec. 15. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!