Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki mostanában...

Van itt olyan, aki mostanában fogja megcsinálni a terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Én jelenleg a ciklusom 22. napján vagyok és már nagyon izgulok, hogy tesztelhessek már :) jó lenne ezt olyanokkal megosztani, akik hasonló cipőben járnak. Ti mikor csináljátok/csináltátok az első tesztet? Éreztek valamit? :)

2016. okt. 11. 15:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem már nem kell tesztelni. De annyit tanácsolnék, hogy addig amíg nem késik felesleges tesztelni! Drukkolok. 27 hkm
2016. okt. 11. 16:07
 2/14 anonim válasza:
Szia! Nekem holnap kellene "nem" megjönnie szóval holnapután gondoltam tesztelni. Ami furi pár napja, az az, hogy a bèlmüködésem furcsa és minden este hányinger kerülget. De állitólag a hányinger korai mèg ilyenko, szóval nem èlem bele magam semmibe. Drukkolok neked! Ird majd meg az eredmènyt.
2016. okt. 11. 18:24
 3/14 anonim válasza:
2-es vagyok: èn a ciklusom 28-dik napján vagyok.
2016. okt. 11. 18:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Iv: Ciklusom 21 napján vagyok. Még van 6 nap ☺
2016. okt. 12. 08:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, holnapra nem várom, de szerintem nega lesz, ma elkezdtem görcsölni :(. Ha mégse jönne meg, akkor holnapután tesztelek. Mindenkinek sok sikert! Vik
2016. okt. 12. 09:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon furcsa, mindenhol azt írják, hogy nem lehetnek még ilyenkor tünetek, de nekem már most iszonyatosan fáj a mellem és ma reggel hányingerre ébredtem, szóval jó lenne már tudni mi újság :)
2016. okt. 12. 10:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok a ciklusom 23. napján, a hőmérsékletem ma egytizeddel feljebb ment...(37,1-re). És hát kb. 4 napja fel vagyok puffadva...Tudom, lehet valami vírustól is, de na! Az ember ilyenkor reménykedik... Még bízik... Én is azon agyalok, mikor teszteljek, mert ha a görbémet vizsgálom, akkor a 14. napon volt peteérése, s a párommal 13. és 14. napokon voltunk együtt. Hát, még én is vacillálok, de az elmaradt reggelén mindenképp megpróbálom... Sok sikert mindenkinek! :-)
2016. okt. 12. 13:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem akartam idesorolni a "tünetekhez", mert tényleg bármitől lehet, de nekem is borzasztó napok óta az emésztésem, állandóan fel vagyok puffadva. +állandóam úgy fáj az alhasam, mintha mindjárt meg akarna jönni, pedig az meg odébb lenne. Drukkolok mindenkinek :)
2016. okt. 12. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Hajrá csajok!!! :)
2016. okt. 12. 16:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Csak hogy objektíven mérhető tünetet is írjak: 3 cm-t nőtt a mellem körmérete így a 24. napra :D a vérnyomásom látványosan leesett, a pulzusom felugrott (tartósan). Hát ezerk után ne mondja nekem senki, hogy ilyenkor még nincsenek tünetek :D
2016. okt. 13. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!