Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki mostanában...

Van itt olyan, aki mostanában fogja megcsinálni a terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Én jelenleg a ciklusom 22. napján vagyok és már nagyon izgulok, hogy tesztelhessek már :) jó lenne ezt olyanokkal megosztani, akik hasonló cipőben járnak. Ti mikor csináljátok/csináltátok az első tesztet? Éreztek valamit? :)

2016. okt. 11. 15:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
28. nap, halvány kétcsíkos teszt. Ti hogy álltok? :)
2016. okt. 17. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Gratula kedves kérdező! Én úgy állok, hogy nekem sajnos ma megjött. Holnap kezdem a 2. closty-s kúrámat... Talán most sikrülhet! Bizakodom... Neked pedig jó egészséget! (A puffadást sajna más okozhatta ezek szerint...)
2016. okt. 18. 12:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia. Minden rendben van kedves kérdező?
2016. okt. 30. 20:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Az a baba sajnos néhány nap késés után eltűnt, de következő hónapban (most) megint pozitívat teszteltem, ugyanezek voltak a tüneteim. Most a cikluson 33. napján járok és várom, hogy látszódjon valami az uh-n. :)
2016. nov. 22. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!