Ki kezdte mostanában a "babaprojektet"?
Mi már egy éve benne vagyunk, ez lesz a 4. stimulált ciklusunk. Már nem stresszelek rajta, úgy kb. az esélytelenek nyugalmával vagyok.
Azért sok sikert mindenkinek!
Szia.
Mi ebben a hónapban kezdünk próbálkozni.
Most múlt el a mensim. Elvileg nov elején lesz pém. Legközelebb nov 17-18.ára nem várom. Második baba lenne.
A kislányom nem jött össze elsőre, talán 2-3-4.hónapban?! Nem emlékszem pontosan mert nem néztünk mi semmit:) csak úgy szerettük egymást:) késöbb is fogant. Én határozottan úgy gondolom, h a mensim elött egy héttel. Az UH-ok is igazolták, h egy héttel k fogant meg.
Kiváncsi vagyok mikor sikerül, de ahogyan akkor sem most sem görcsölünk rá. Bár szeretnénk még kicsi korkülönbséget. 22hós a kislányunk:)
Sok sikert mindenkinek!
De szupeer. Akkor vagyunk pâran, remelem mindenkihez erkezik egy angyalka mihamarabb!!:) aki nem felejti el irjon majd hogy alakult. Nekem ma lehet a peteeresem ugy erzem. De edesanyam vasarol nekem ovulacios tesztet próbakènt.
Ki mennyi idos?
En 22 leszek parom 27F
Én 29, párom 30.
Második voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!