Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mit szólna a...

Szerintetek mit szólna a párom, ha a tudta nélkül abbahagynám a fogamzásgátlót és teherbe esnék?

Figyelt kérdés
csak normális válaszok érdekelnek
2010. ápr. 26. 16:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

tényleg elfelejtettem, ja bocs nem elfelejtettem, hanem nem tudtam még kiváltani anyagi okokból! de mindenki azt hisz amit akar:)))

Ja és tegnap esti utolsó válaszoló: Még jó hogy nem te vagy a párom:) az én párom nem ilyen:) (mellesleg szép dolog lenne egy terhes lányt szembeköpni:) Gratulálok!!:))))

2010. ápr. 27. 10:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem lenne a legszebb dolog!!

Csak akkor tedd meg ha Ő is szeretné!

Ha férfi lennék és a párom ezt tenné velem nem állnék jót magamért!

Annál szebb nincs is mikor egy pár közösen vágyik babára és dolgoznak is rajta....!

De van egy sztorim is:Ismerősöm már akart babát,párja még kérte,hogy 1 évig tegyék félre a témát.Kötözés,felújítás,no lóvé!A lány még gyógyszert szedett,de év elején abbahagyta.Közölte a fickóval,hogy kell 1 év mire "kiürül" a szervezetből a hatása!

Jó vicc! :DDD Ezt tudta a caj is,a pasi persze hitt neki!

Naná,hogy gyerek lett 2 hónap után no meg hidegzuhany a pasinak! Gondolhatod a reakciót!

Még ilyet!Ha valakit szeretek,ilyet nem teszek vele....

Bocsi ha hosszú voltam,de vannak ilyen emberek is!

Inkább beszéld meg a pároddal,hogy Te már vágysz rá stb.!

2010. ápr. 27. 11:14
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Én simán szembeköpnélek ha az én párom lennél, attól függetlenül, hogy terhes vagy.

És még mielőtt teherbe esnél, jó ha tudod: a terhesség nem érdem, nem jár vele kiemelt bánásmód. főleg akkor nem, ha így következik be.

2010. ápr. 27. 12:03
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Terhesség nem mentesít a tisztesség alól. Miért nem beszéled meg vele inkább? Ha nem akar és neked nagyon kell akkor keress mást, ha meg más miatt nem lehet még akkor hasznos lenne elfogadni és megvárni amíg jók lesznek a feltételek.
2010. ápr. 27. 14:45
 15/18 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy azért akad normális válaszoló is:)))

egyébként én az egész kérdést csak elvből tettem fel, kiváncsi voltam a reakciókra:)

2010. ápr. 27. 15:50
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
ja persze...
2010. ápr. 27. 20:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor ezt is jelentjük.
2010. ápr. 27. 21:35
 18/18 A kérdező kommentje:
jelenteni??? micsodát????
2010. ápr. 28. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!