Szerintetek mit szólna a párom, ha a tudta nélkül abbahagynám a fogamzásgátlót és teherbe esnék?
tényleg elfelejtettem, ja bocs nem elfelejtettem, hanem nem tudtam még kiváltani anyagi okokból! de mindenki azt hisz amit akar:)))
Ja és tegnap esti utolsó válaszoló: Még jó hogy nem te vagy a párom:) az én párom nem ilyen:) (mellesleg szép dolog lenne egy terhes lányt szembeköpni:) Gratulálok!!:))))
Ez nem lenne a legszebb dolog!!
Csak akkor tedd meg ha Ő is szeretné!
Ha férfi lennék és a párom ezt tenné velem nem állnék jót magamért!
Annál szebb nincs is mikor egy pár közösen vágyik babára és dolgoznak is rajta....!
De van egy sztorim is:Ismerősöm már akart babát,párja még kérte,hogy 1 évig tegyék félre a témát.Kötözés,felújítás,no lóvé!A lány még gyógyszert szedett,de év elején abbahagyta.Közölte a fickóval,hogy kell 1 év mire "kiürül" a szervezetből a hatása!
Jó vicc! :DDD Ezt tudta a caj is,a pasi persze hitt neki!
Naná,hogy gyerek lett 2 hónap után no meg hidegzuhany a pasinak! Gondolhatod a reakciót!
Még ilyet!Ha valakit szeretek,ilyet nem teszek vele....
Bocsi ha hosszú voltam,de vannak ilyen emberek is!
Inkább beszéld meg a pároddal,hogy Te már vágysz rá stb.!
Én simán szembeköpnélek ha az én párom lennél, attól függetlenül, hogy terhes vagy.
És még mielőtt teherbe esnél, jó ha tudod: a terhesség nem érdem, nem jár vele kiemelt bánásmód. főleg akkor nem, ha így következik be.
köszönöm, hogy azért akad normális válaszoló is:)))
egyébként én az egész kérdést csak elvből tettem fel, kiváncsi voltam a reakciókra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!