Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mit szólna a...

Szerintetek mit szólna a párom, ha a tudta nélkül abbahagynám a fogamzásgátlót és teherbe esnék?

Figyelt kérdés
csak normális válaszok érdekelnek
2010. ápr. 26. 16:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A körülményektől függ. Ha már beszéltetek róla, nagyobb az esélye hogy elfogadja ( de még így sem biztos!); azonban ha csak "kitalálod" hogy te babát akarsz előzetes megbeszélés nélkül, abból lehet gáz helyzet....
2010. ápr. 26. 16:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd!
2010. ápr. 26. 17:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy ő is szeretne-e már babát.

Ha nem, és fiatal még a kapcsolatotok, akkor inkább ne tedd.

2010. ápr. 26. 17:05
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
szerintem ha ő nem akar gyereket,akkor nem venné jónéven.
2010. ápr. 26. 17:20
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Én tisztességtelennek érezném, ha férfi lennék, akkor is, ha akarnám. Mert a baba egy egészséges párkapcsolatban közös döntés kell legyen, és ez a lépés egyértelműen azt jelzi, hogy esélyt sem adsz neki, hogy benne legyen a döntésben. Szerintem sértő.
2010. ápr. 26. 17:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem le fogja vonni a konzekvenciát, hogy az élet más területén is ennyire bízhat majd meg benned.
2010. ápr. 26. 17:51
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Ez undorító dolog egy nő részéről! Nem hiszem hogy örülne neki. Gondolom ha akarna gyereket vagy minden más tökéletes, megfelelő lenne akkor nem kéne gyógyszert szedned... De így csak megszívatsz mindenkit. Én egy ilyen után nem tudnék a páromra nézni mint egy normális emberre. Persze ha férfi lennék.
2010. ápr. 26. 18:05
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
mivel nem ismerem a párodat így nem tudok válaszolni.de ha én lennék a párod és ezt eljátszanád velem,én először szembe köpnélek aztán otthagynálak.tudom h csak normális válaszokra vagy kiváncsi,de véleményt kérdeztél én pedig leírtam.
2010. ápr. 26. 23:03
 9/18 A kérdező kommentje:

köszi:))természetesen elfogadom a válaszokat és nem mondok semmit!

de már lehet megtörtént a dolog, még nem tudom, hogy terhes vagyok e!

de ha az is vagyok, véletlen lehetett, mert még nem hagytam abba a gyógyszer szedést, csak elfelejtettem 2 szemet bevenni!!

2010. ápr. 26. 23:38
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Aha "elfelejtttél" mi?:) Milyen érdekes hogy pont most...
2010. ápr. 27. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!