Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én olyan kérdéssel fordulnék...

Én olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, h ‘Mitől lehet ez az egész? ’

Figyelt kérdés

Van két gyermekünk és nem tervezünk egyenlőre harmadikat.

Párommal október 3-án voltunk együtt,kissé hevesebbek voltunk mint kellett volna és bent maradt.Nem szedek gyógyszert,mert külföldön dolgozik és csak 10 napokra jön haza meg szoktunk vigyázni.5-én vettem be esemény utáni tablettát(2 szemes volt) tegnap csináltam 10-erősségű tesztet halványan,de látszik.Reggel ismét egy 10-es,azon is halvány.Tegnap kellett volna megjönnie.A 25-ös tesztek nem mutatnak semmit.Emellett olyan mintha megjönne,ugyanúgy barnázok,de semmi.

Előfordulhat,h csak a gyógyszer viccel meg vagy esetleg várjak még pár napot?

Előre is köszönöm a válaszokat

2016. okt. 20. 11:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Hat sok eszed van ha két gyerek utan egy alkalmazásra bízod a védekezést.Csak gratulálni tudok.Olyanról hogy fogamzásgátló óvszer spirál stb még nem hallottál?
2016. okt. 20. 18:45
 22/31 anonim ***** válasza:
Amúgy ismerem az alkalmazast.Akkor használtam mikor gyereket akartam.Na arra például nagyon hasznos.
2016. okt. 20. 18:47
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmazas;)

Okostelefonok, buta nok korszakat eljuk.

2016. okt. 20. 18:59
 24/31 Szkos válasza:
36%
Álljunk már meg kicsit... elolvastam a hozzászólásokat, az egyik lemarházta a férjét, a legtöbb illető pedig lehurrogta... hol az együttérzés? Ha ti a helyében lennétek ilyen válaszokat ill. tanácsokat várnátok? Ok talán hibázott mert nem volt otthon eseményutánija, de attól egy anya!!! Aki most izgul, mert bár nem most nem tervezett babát de ha már ott van nincs szive elvetetni :( Ha ott van! Szóval a lényeg a kérdésében van, igen várnia kell... vagy megjön vagy orvos :)
2016. okt. 20. 20:06
 25/31 anonim ***** válasza:
45%
Èn halvàny pozitivnak làtom,nem èrtem eggyes emberek miért nem a kèrdèsre vàlaszolnak ès miért itèlkeznek ilyen könnyen,nem hiszem el hogy veletek sose fordult mèg elő hogy nem kellö kèppen vèdekeztetek,a kérdezö nem kioktatást kért.
2016. okt. 21. 06:32
 26/31 anonim ***** válasza:
Utolsó nem nem fordult elő pedig három gyerekem van.És igen felháborító hogy egy kétgyerekes anya ilyen felelőtlen.Aztán csodálkozunk hogy mennyi az abortusz.Vagy szerinted a házasságara milyen hatással lesz ha megtartja?Írta hogy a férje nem akar gyereket.
2016. okt. 21. 06:36
 27/31 anonim ***** válasza:
Amin még fennakadt a szemem hogy azt írja a kérdező:aktus után nem állt gyertyaállásba hanem felállt.Mert szerinted ha felállsz aktus után nem leszel terhes?Te jó ég ezek utàn nem is írok semmit.Egy jó tanács:a harmadik utan sterilizáltasd magad
2016. okt. 21. 06:40
 28/31 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ítélem el a kérdezőt. A férje ettől függetlenül marha, mert mindent szerencsétlen nőre bíz, a bajban is csak tőle várja el, hogy megoldja!

Ettől még kicsit sem ítélem el a kérdezőt!

És válaszoltam a kérdésre is: terhes.

2016. okt. 21. 06:51
 29/31 A kérdező kommentje:

Akkor mindenki megnyugodhat.Mert a kis buta liba nem terhes.Lehet tovább folytatni a pocskondiazast.Örülök neki,h mindenki szent és tud ítéletet hozni meg belyegezni.

Köszönöm annak a pár embernek,aki hajlandó volt válaszolni vagy némi együttérzést mutatni.

2016. okt. 21. 07:17
 30/31 anonim ***** válasza:
En eddig is nyugodt voltam.
2016. okt. 21. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!