Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én olyan kérdéssel fordulnék...

Én olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, h ‘Mitől lehet ez az egész? ’

Figyelt kérdés

Van két gyermekünk és nem tervezünk egyenlőre harmadikat.

Párommal október 3-án voltunk együtt,kissé hevesebbek voltunk mint kellett volna és bent maradt.Nem szedek gyógyszert,mert külföldön dolgozik és csak 10 napokra jön haza meg szoktunk vigyázni.5-én vettem be esemény utáni tablettát(2 szemes volt) tegnap csináltam 10-erősségű tesztet halványan,de látszik.Reggel ismét egy 10-es,azon is halvány.Tegnap kellett volna megjönnie.A 25-ös tesztek nem mutatnak semmit.Emellett olyan mintha megjönne,ugyanúgy barnázok,de semmi.

Előfordulhat,h csak a gyógyszer viccel meg vagy esetleg várjak még pár napot?

Előre is köszönöm a válaszokat

2016. okt. 20. 11:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

..Amit nem irtam,h párom nem akar harmadikat, én meg nem akarok abortuszra menni.

Mielőtt megköveztek,nem szoktunk eddig elmenni,mindig kiveszi a vége előtt...

Ez egy roppant fontos információ volt ..

Istenem akkor Leültök es szépen megbeszélitek.

2016. okt. 20. 13:00
 12/31 anonim ***** válasza:

Ez pozitív, tehát terhes vagy. A párod pedig, jól írta egy előttem szóló, ha ennyire nem akar gyereket, akkor ő maga védekezzen!!!

Mert engem ez felháborít,hogy ő ehhez lusta, ezért neked kellett bevenni egy olyan hormon bombát, ami akár nagyobb bajt is okozhat, terhes is lettél és küldene téged is és a saját gyerekét is a vágóhídra!

Ne haragudj kérdező, de ilyen marhával nem biztos, hogy fogsz tudni értelmesen beszélni.

2016. okt. 20. 13:28
 13/31 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha 3án fogant mar erősebbnek kellene lennie a csíknak.Én a helyedben felkeresnék orvost.
2016. okt. 20. 13:42
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem biztos, h 3an fogant, csak akkor volt az aktus. A peteérés akár napokkal később is lehetett.
2016. okt. 20. 13:53
 15/31 A kérdező kommentje:
Elméletileg 5-én volt peteérés és aznap vettem be a gyógyszert is. 😕
2016. okt. 20. 13:55
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, aki nem tervez gyereket, miért nem védekezik? Naponta picsognak itt az ostobábbnál ostobább nők utólag.

Egyébként ketten csináltátok, felnőtt módjára vállaljátok a felelősséget!

2016. okt. 20. 14:16
 17/31 A kérdező kommentje:

Nem bírálatot kértem,senki nem ismer!

Feltettem egy úgymond egyszerű kérdést és arra szeretnék választ kapni.

2016. okt. 20. 14:37
 18/31 anonim ***** válasza:

Azért érdekes hogy te nem akartad a gyereket de napra pontosan tudod mikor volt peteérés

Az ember azt általában akkor figyeli ha gyereket akar vagy ha pont nem akar.

Te jól tudtad hogy ha 5én van a peteérésed akkor nagy eséllyel teherbe estél az együttlétkor.De azért két nappal később vetted be a tablettát.

Nem arról van szó hogy te akarnál gyereket a férjed viszont nem?

2016. okt. 20. 16:34
 19/31 anonim ***** válasza:
Gondolkodhattok a neveken, gratulalok! Terhes vagy.
2016. okt. 20. 17:46
 20/31 A kérdező kommentje:

Képzeld kedves 18-as,feltalaltak azt az alkalmazást amivel a menstruációt lehet nyomon követni és ezeket is kimutatja.Miután befejeztuk gondolhatod,h nem gyertya állásba vágtam magam,hanem felkeltem.

Sajnos a gyógyszer azért csúszott el annyira,mivel másnap alvás időbe rendelt a háziorvosom és nem tudtam senkire se hagyni a gyerekeimet.

2016. okt. 20. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!