Én olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, h ‘Mitől lehet ez az egész? ’
Van két gyermekünk és nem tervezünk egyenlőre harmadikat.
Párommal október 3-án voltunk együtt,kissé hevesebbek voltunk mint kellett volna és bent maradt.Nem szedek gyógyszert,mert külföldön dolgozik és csak 10 napokra jön haza meg szoktunk vigyázni.5-én vettem be esemény utáni tablettát(2 szemes volt) tegnap csináltam 10-erősségű tesztet halványan,de látszik.Reggel ismét egy 10-es,azon is halvány.Tegnap kellett volna megjönnie.A 25-ös tesztek nem mutatnak semmit.Emellett olyan mintha megjönne,ugyanúgy barnázok,de semmi.
Előfordulhat,h csak a gyógyszer viccel meg vagy esetleg várjak még pár napot?
Előre is köszönöm a válaszokat
..Amit nem irtam,h párom nem akar harmadikat, én meg nem akarok abortuszra menni.
Mielőtt megköveztek,nem szoktunk eddig elmenni,mindig kiveszi a vége előtt...
Ez egy roppant fontos információ volt ..
Istenem akkor Leültök es szépen megbeszélitek.
Ez pozitív, tehát terhes vagy. A párod pedig, jól írta egy előttem szóló, ha ennyire nem akar gyereket, akkor ő maga védekezzen!!!
Mert engem ez felháborít,hogy ő ehhez lusta, ezért neked kellett bevenni egy olyan hormon bombát, ami akár nagyobb bajt is okozhat, terhes is lettél és küldene téged is és a saját gyerekét is a vágóhídra!
Ne haragudj kérdező, de ilyen marhával nem biztos, hogy fogsz tudni értelmesen beszélni.
Most őszintén, aki nem tervez gyereket, miért nem védekezik? Naponta picsognak itt az ostobábbnál ostobább nők utólag.
Egyébként ketten csináltátok, felnőtt módjára vállaljátok a felelősséget!
Nem bírálatot kértem,senki nem ismer!
Feltettem egy úgymond egyszerű kérdést és arra szeretnék választ kapni.
Azért érdekes hogy te nem akartad a gyereket de napra pontosan tudod mikor volt peteérés
Az ember azt általában akkor figyeli ha gyereket akar vagy ha pont nem akar.
Te jól tudtad hogy ha 5én van a peteérésed akkor nagy eséllyel teherbe estél az együttlétkor.De azért két nappal később vetted be a tablettát.
Nem arról van szó hogy te akarnál gyereket a férjed viszont nem?
Képzeld kedves 18-as,feltalaltak azt az alkalmazást amivel a menstruációt lehet nyomon követni és ezeket is kimutatja.Miután befejeztuk gondolhatod,h nem gyertya állásba vágtam magam,hanem felkeltem.
Sajnos a gyógyszer azért csúszott el annyira,mivel másnap alvás időbe rendelt a háziorvosom és nem tudtam senkire se hagyni a gyerekeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!