Én olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, h ‘Mitől lehet ez az egész? ’
Van két gyermekünk és nem tervezünk egyenlőre harmadikat.
Párommal október 3-án voltunk együtt,kissé hevesebbek voltunk mint kellett volna és bent maradt.Nem szedek gyógyszert,mert külföldön dolgozik és csak 10 napokra jön haza meg szoktunk vigyázni.5-én vettem be esemény utáni tablettát(2 szemes volt) tegnap csináltam 10-erősségű tesztet halványan,de látszik.Reggel ismét egy 10-es,azon is halvány.Tegnap kellett volna megjönnie.A 25-ös tesztek nem mutatnak semmit.Emellett olyan mintha megjönne,ugyanúgy barnázok,de semmi.
Előfordulhat,h csak a gyógyszer viccel meg vagy esetleg várjak még pár napot?
Előre is köszönöm a válaszokat
Hát ha halványan is, de pozitív akkor az bizony pozitív.
Én inkább kérnék időpontot orvoshoz a helyedben.
Az esemény utáni a ciklust megkavarhatja, de pozitív tesztet nem okoz.
Ismételd meg 2 nap múlva, aztán gyorsan doki!
Akkor a két negativval 'ne is foglalkozzak'?
Amit nem irtam,h párom nem akar harmadikat, én meg nem akarok abortuszra menni.
Mielőtt megköveztek,nem szoktunk eddig elmenni,mindig kiveszi a vége előtt.
Logikus, hogy a 25-ös, kevésbé érzékeny teszt csak később fogja kimutatni a terhességet, a 10-es érzékenységű pedig hamarabb.
De két pozitív teszt nem hiszem, hogy tévedne. Terhes vagy!
Most le kell ülni megbeszélni, mert most vagy lesz harmadik baba mégis, vagy abortuszra mégy.
Aki nem akar gyereket, az meg nem megszakítással védekezik, hanem gumit használ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!