X-epil, vagy Facelle?
Szerintem teljesen mindegy.
Az összes teszt ugyanazon az elven működik, ha kazettás, ha nem.
Az érzékenységük különbözhet, de a lényeg ugyanaz.
Ha van HCG a szervezetedben, kimutatja.
Kimaradt vérzés után pár nappal már biztosan.
Persze én is olvastam itt "extrém esetekről", de hidd el, nem az az átlagos.
Aki terhes, az pozitívat szokott tesztelni, csak itt a GYK-n nyilván nem azok kérdeznek, akiknél a napnál is világosabb, hogy mi van...
Ez itt a gyk-n egy vallási kérdés :)
Nekem a facelle nagyon bevált, nem volt szellemcsíkos, viszont amikor terhes lettem, a nemvárt előtt 2 nappal pozi lett.
Egyébként mindenkinek az tetszik, amelyikkel pozitívat tesztelt :)
Ha elég türelmes vagy, minden teszt kimutatja a terhességet, de ahhoz ki kellene várni a 2-3 nap késést legalább (és erre ki képes, ugye??? :))
Csak az X-epilről tudok véleményt mondani. Két napos menstruáció késés után negatívat mutatott. A clearblue ugyanaznap pozitívat. És ez utóbbi volt a helyes. Facellét egyszer használtam azóta, az negatívat mutatott, amikor valóban nem voltam terhes :)
Szóval én X-epilt nem veszek többször.
6-os vagyok, már hajtott a kíváncsiság és 1 pisiből csináltam x epilt és facellet (mindkettő olcsóbb tesztcsíkja) tegnap és az x epil hómező, a facelle nagyon halvány pozitív. 11. dpon. Mára erősödött a facelle szóval nem képzeltem be semmit.
Van akinek orvoshoz kell ballagnia utrogestanért amint pozit tesztel és igenis nem mindegy mikor lesz pozitív a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!