Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal kis babát szeretnék...

A párommal kis babát szeretnék, ezért abba hagytam a fogamzásgátlót de úgy hogy a meg kezdett gyógyszert nem fejeztem be, ez volt 3 napja, ezen a 3 napon volt peteérésem, próbálkoztunk de most meg jött, mikor lehetek terhes?

Figyelt kérdés
szerintetek baj hogy hamarabb abba hagytam mint hogy el fogyott volna? És most így mikor eshetek teherbe?
2016. okt. 19. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik gyógyszert kell végig szedni. Én deciora-t szedtem,a tájékoztató szerint bármikor abba lehet hagyni.
2016. okt. 19. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:
en is a level kozben hagytam abba, es elis kezdtunk probalkozni, es sikerult is egybol
2016. okt. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!