Fogamzásgátlót szedek, lehetek terhes?
Rendesen szedem, viszont az előző mensim csak alig 2 napos volt, és az is csak barnás színű. Még csak 4 hónapja szedem a gyógyszert.
Tudom furcsa, de talán az is befolyásolhatta ezt az egészet, hogy állandóan elképzelem, hogy terhes vagyok, mert szeretnék babát, csak ez most bonyolult. :)
Szerintetek csak beképzelem, vagy tényleg esélyes?
Bocsi az összecsapott fogalmazásért, csak eléggé izgulok. :)
Leírom, hogy mit is takar pontosabban az, hogy "bonyolult".
Nagyon fiatal vagyok még a babázáshoz, ezért szedem ugye a gyógyszert. Viszont bennem annyira megvan az a vágy, hogy teherbe essek, hogy nem bírom kiűzni a fejemből. Szóval a józan ész miatt szedem, de az ösztönöknek és a vágyaimnak nem tudok parancsolni. :)
Hogy megis mit?
Bemasolom aztis Elnezest, nemtudtam h szájba is kell rágnom.:) de na segitek csak azert is..;)
kérdező kommentje:
Pedig ebből valószínűleg abortusz lesz, nem tervezett a gyerek, !!!!!!!mi sem értjük, fogamzásgátlót szedek évek óta, nem szedtem más gyógyszert ami belezavarhatna. !!!!!!!!
Nincsenek bennem anyai ösztönök, talán jobb is így..
Megjeloltem neked a lenyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!