Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha beagyazodas utan egybol...

Ha beagyazodas utan egybol megszakad a terhesseg, akkor meg fog jonni?

Figyelt kérdés

3 napja kesik, a hom 3 napja leesett, de nem akar megjonni. Csinaltam most tesztet, de negativ.

Viszont pont a beagyazodas kornyeken volt egy nagyon csunya veszekedesem valakival, most aggodok, hogy esetleg elindult valami, csak akkor megszakadt es azert nem jon meg.

25-os teszttel teszteltem.

2016. okt. 19. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor az se biztos, hogy lett volna beágyazódás.

Amikor terhes lettem beágyazódás körül 2 napig is nagyon sok idegeskedni valóm volt munkahelyi dolgok miatt de emiatt nem szakad meg egy terhesség.

De a terhességek egy jelentős része megszakad de sok esetben olyan korán, hogy észre se lehet venni, mert mondjuk még a nemvárt előtt aztán megjön időben.

Szóval ne emésztd magad rajta! Nem tudjuk mi történt de jobb nem foglalkozni vele, az is lehet, hogy volt beágyazódás de lehet, hogy nem. Azt meg felejtsd el, hogy a te hibád lenne, egy veszekedés nem vezet oda. Sokkal inkább sejtosztódási, megtapadási gondok szoktak lenni a háttérben.

Azt nem tudom miért nem jön meg ha 3 napja leesett a hőd. Mióta méred a hődet?

2016. okt. 19. 07:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem csak szimplán kiabaltam, meg veszekedtem, hanem tenyleg nagyon ideges voltam, duhongtem, olyan szinten kiabaltam, hogy mar ugy ereztem elajulok. :-/

3 eve merem kb., de nem folyamatosan. Viszont egyertelmuen 37-37,1 volt lutealisban, 3 napja meg 36.6-7.

Most attól aggódok, nehogy műszeres befejezés kelljen, de ugye ilyen korai terhességnél minden esetben megjön? Már ha terhes lettem volna egyáltalán.

2016. okt. 19. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:

25-ös teszt nem is biztos hogy kimutatja, ha a beàgyazódàs utàn megszakad a terhesség az kb azt jelenti, hogy a vérzéssel kitisztul.

De a legegyszerűbb magyaràzat eszedbe sem jut??? 99%, hogy a stressz miatt nem jött meg.

2016. okt. 19. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is az a véleményem, hogy a stressz miatt késik pár napot, és meg fog jönni.

Ha teszt negatív, akkor szerintem nem vagy terhes, úgyhogy nem kell a műszeres befejezés miatt aggódni.

2016. okt. 19. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!