Beágyazódás a ciklus hanyadik napja körül van és meddig tart?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt este volt a wc papíron rózsaszínes vér azt hittem megjött, aztán volt még egyetlen egy csepp vér azóta semmi. Ez lehetett beágyazódási vérzés? Meddig várjak még a teszteléssel? 27-28 naposak a ciklusaim, ma van a 30. nap.2016. okt. 16. 08:34
1/5 anonim válasza:
Tehát már késik a mensid? Akkor már tesztelhetsz.
2/5 anonim válasza:
Ovuláció után 7-12 nappal van beágyazódás, az meg ugye ciklushossztól függ. A 12. dpo a nemvárt előtt 2 nappal van, innen lehet visszafele számolni.
De lehet későbbi ovuláció is és akkor akár most is lehet beágyazódás.
Ha már késik pár napja, nyugodtan csinálj egy tesztet!
3/5 A kérdező kommentje:
Milyen érzékenységű tesztet érdemes használni 2-3 nap késés után ami ki is mutatná esetleg ha terhes vagyok?
2016. okt. 16. 09:22
4/5 anonim válasza:
Mindegy milyet veszel mert ha elég magas már a hcg szinted mind kimutatja.
De szerintem 2-3 napos késésre még várj hogy ne csalódj ha véletlen tervezett baba.
Legalábbis én 6 napot vártam majd egy sima 300 ftos xepil teszt is erős pozitivat mutatott.
Nem kell feltétlen 3000 ftos tesztet venni
5/5 A kérdező kommentje:
Igen ezért is kérdeztem hogy várjak e még mert nem akarok csalódni. Ma vagy holnap veszek tesztet aztán majd kedden tesztelek ha addig nem jön meg. Természetesen szeretnénk nagyon ha baba lenne. :)
2016. okt. 16. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!