Lehetséges, hogy terhes vagyok, annak ellenére, hogy megjött?
Szerintem csinálj egy tesztet mensi ellenére ki kell mutatnia a terhességet.
Biztos nem veszed jó néven amit írok de szerintem nem vagy babás:(
A teszt pedíg mindent eldönt.Én azért szorítok Neked!
18 hetes km
Ezt a kérdést hetente felteszik többen is :) Nem bántásból írom, hiszen sok emberben sokféle kérdés megfogalmazódik, és ez az oldal erre való :)
De sajnos csak egy válasz létezik erre a kérdésre: lehetséges de ritka, csinálj tsztet és kiderül.
Ha szeretnéd hogy baba legyen a dologban, szurkolok, vagy ha most nem is jött össze majd kövi hónapban, ne keseredj el :)
Szia na csináltál tesztet?Drukkoltam ám,hogy pozi legyen:)
Egyébként tudom milyen nehéz is amikor nagyon szeretnénk babát és minden hónap mensivel zárul és az a sok negatív teszt....Tudom mert én is átestem ezen.Aztán már nem érdekelt,szó szerint nem érdekelt a babatéma és az első babagondolat mentes hónap lett sikeres.Most pedig már aludni nem tudok az állandó mocorgásától,pillangó szárny csapkodásoktól:))
18 hetes km.
Csináltam tesztet, természetesen negatív. Sajnos. Vágyom már egy babára nagyon! És biztos hamarosan sikerül is!
Köszi a drukkot azért!
Máskor is drukkolok ha kéred:)
Sikerülnie KELL gondolj erre.
18 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!