érzékeny, sírós vagyok, nagyon szeretnénk babát, de minden tünet ellenére megjött megint. Ma vagyok a 3. napon, de már csak barnázás van. Szerintetek? Többi lennt.
Figyelt kérdés
melleim még feszülnek, érzékenyek, hol a bal, hol a jobb oldalon szúrkál lent.2010. márc. 5. 13:45
1/3 anonim válasza:
Én a helyedben csinálnék egy tesztet! Mindig ilyen a mensid, tehát mindig keveset vérzel? Elég baba gyanús ha még mindig feszülnek a melleid, csinálj egy tesztet! Hőd mennyi? Drukkkolok! :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg nem vagy terhes:(
De ha megnyugszol tőle csinálj egy tesztet.
9+5 hetes kismami.
3/3 A kérdező kommentje:
jó lenne! nem merek tesztelni, annyit csalódtam már! Holnap megyek rákszűrésre. Ott észre veheti a doki. ha esetleg sikerült?
2010. márc. 8. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!