Mensim után 5 nappal (11 nap) egy olyan film alatt. Egymásnak estünk barátommal. én 18, ő 19, (nem birtuk ki. ) Utána letusoltunk, és am utánanéztem hogy 2 napig élnek a spermák, vagyis a 14. napig nem maradnak meg ugye?!
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 21:06
11/12 anonim válasza:
Telibe vertetek a legjobb idopontot. Ugyanis a ciklus 10-18. napja alatt a legnagyobb az esely a fogamzasra. Nekem pl most a 11.napon volt ovum. A kislanyom is egy 10.napi ovobol sikerult. Ja.....es a sperma 5 napig el!!!
12/12 anonim válasza:
Az én babám 3-4 nappal fogant az együttlétünk után. Onnan tudom, hogy abban a hónapban csak egyszer voltunk együtt.
Szóval lehetséges 3-4 ritka esetben 5 nap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!