Elég magas a nézettsége, állandóan benne van a top3-5-ben. A kereskedelmi tévéknek pedig a reklámokból van főleg bevétele.
2016. febr. 19. 20:42
2/6 anonim válasza:
"gondolom nincs olyan idegzetű magyar aki azt meg tudja nézni"
Pont az hogy van. Minden hétköznap több 100 ezer fiatalt ültet le a TV képernyő elé, és így a műsor ideje alatt elég szép a reklámbevétel.
2016. febr. 20. 09:30
3/6 anonim válasza:
Olyan dolgokról van benne szó amit a legöbb fiatal (tisztalet a kivételnek) nyálcsorgatva néz. Azonosulni szeretnének vele, a pasik minden nap k.rják a csajokat, izgalmas életük van stb. Szoval szerintem az RTL egyetlen "sikeres" próbálkozása hogy a nagyközönséget leültesse a tv elé és a szünetekben zabálják a reklámokat.Egyébként azt hogy kinek a költségére azt nem tudom, de az Rtl egy Német befolyású csatorna kinn Németországban is fut egy ugyan ilyen sorozat azonos címmel azonok karakterekkel szoval valahol ott kell keresni a pénz forrását :D
2016. febr. 20. 15:38
4/6 anonim válasza:
Elmebajra kárhoztatás ez a műsor,vagy inkább azt mondanám ez is.Ezt kapja egy normális ember egy nehéz nap után,persze valakiknek sok pénz befolyik,itt a hülyeségeket bőkezűen díjazzák ebben a nyomorúlt országban.A gyomrom fordúl fel ezektől a marhaságoktól.Ezért van olyan sok idióta ebben a gané országban.Szándékosan mérgez a média,egy percig ne legyen értelmes gondolatod,és érzelmeid.
2016. febr. 20. 19:07
5/6 anonim válasza:
"Szoval szerintem az RTL egyetlen "sikeres" próbálkozása hogy a nagyközönséget leültesse a tv elé "
Hát azért volt már több sikerük is.
Legutóbb például a Válótársak sorozatuk hozott sok fiatal nézőt. Viszont meg kell hagyni, hogy az tényleg minőségi cucc volt. Én is néztem. Meg most az X-akták új részi is szállítják a nézettséget ( tudom hogy az a Cool-on megy, de mivel az is az RTL csoporthoz tartozik, így meg lehet említeni ).
2016. febr. 21. 01:08
6/6 anonim válasza:
,,zoval szerintem az RTL egyetlen "sikeres" próbálkozása hogy a nagyközönséget leültesse a tv elé és a szünetekben zabálják a reklámokat"
Kijavítanálak, mert a szünetekben az Éjjel-Nappal Budapestet ,,zabálják". :D Már a műsorok azért kellenek, hogy legyen mit nézni két reklám között. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!