Mensim után 5 nappal (11 nap) egy olyan film alatt. Egymásnak estünk barátommal. én 18, ő 19, (nem birtuk ki. ) Utána letusoltunk, és am utánanéztem hogy 2 napig élnek a spermák, vagyis a 14. napig nem maradnak meg ugye?!
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 21:06
1/12 anonim válasza:
Dehogynem, simán elvannak addig, tovább is. Így nagyobb az esély lányra, gondolkozhattok szép lányneveken :)
2/12 anonim válasza:
Hol olvastad, hogy mindenkinek pontban a 14. napon van peteérése? Mert ez tévedés. Ha védekezés nélkül szexeltél, akkor terhes lehetsz, de gondolom úgyse fogod szerencsétlen embergyereket megtartani.
3/12 anonim válasza:
Átlag három, de nem ritkán öt napig élnek.
Telibe trafáltátok, ha kb. 28 naposak a ciklusaid...
4/12 anonim válasza:
Elvannak azok akár 5 napig is (átlag 3), plusz a 14. napot honnan szedted?
Az csak a tankkönyvi ciklusnál igaz.
5/12 anonim válasza:
Én a helyedben rohannék eseményutániért. Épp annyi esély van a teherbeesésre, mint arra, hogy "megúsztátok".
6/12 anonim válasza:
A zuhanyzás nem fogamzásgátlás.
8/12 anonim válasza:
Annyi eszetek sem volt, hogy legalább ki vegye "időben"?? Ettől még az is jobb lenne.
9/12 anonim válasza:
Pontosan igy kell gyereket csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!