Balszerencsés story nem?
Elso alkalom volt a lánynak, ezert nem tudtam csak félig behatolni mert tulsagosan fajt neki. Kb 4-5 perc lassú ki be mozgás utan hallottunk egy pattanás es rögtön kivettem es lattam hogy elszakadt a gumi. Nem élveztem el, sőt nem is voltam mar annyira merev a végére, abbahagytuk es 12orara ra mar be is vette a 72 órás tablettát.
Tudom igen lehet terhes mert mindig megvan az esely ra, de ilyen körülmények kozott nagyon kicsi (vagy talán kb semmi) az esely igaz.
Mindent megtettünk amit tudtunk, mostmar csak varni kell.
18
Rendben,én ott kezdeném,hogy egy szűz lánnyal baromira nem így kell bánni.
Persze,hogy így fájt neki,
Először kézzel kell próbálgatni és ha már megy 3-4 ujjal kellemetlenségek nélkül(ami nyilván nem 1-2 nap),akkor lehet próbálkozni rendesen.
2,a síkosító alap,remélem használtatok.
3,tanuld már meg 18 éves létedre használni azt a gumit,mert csak úgy magától nem szakad el.
Vagy kicsi volt a méret,vagy nem jól húztad fel.
4,nem valószínű,hogy terhes,nálatok ez a legkisebb gond.
az esemény utánit az hatalmas hormondózis, nem ajánlatos havonta sem ismételgetni
jelen esetben rém felesleges volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!