Lombikosok! A 2. lombikra keszulunk . Ki mivel, , segitett ra, , hogy sikeruljon a baba? Story lenntebb!
Figyelt kérdés
az 1 sikertelen lombik utan , most rasegitenek egy kicsit en is , ugymint mehmempo , inofolic por , terhesseg elotti vitaminok ... most ezeket szedem , van valami tippetek meg ? ( a problemam elzarodott petevezeto)2014. aug. 7. 12:12
1/3 anonim válasza:
Sajnos választ nem tudok rá. Én csak a vitamint szedtem, mindent ugyanúgy csináltam, kétszer nem sikerült, harmadikra igen. Szerintem nem ezen múlik, hanem a pete minőségén, vagy a szerencsén. Az orvosok sem tudják. Ha rá lehetne segíteni, mindenki azt tenné.
2/3 anonim válasza:
Nekümka szegedi Kaáliban Aspirin Protect-et kellett szedni és rengeteg! fehérjét enni a beültetés után. Én túrós nokedlivel ettem a kakastöke pörit (állítólag mindkettőben rengeteg a fehérje)meg a velőt. Sokat pihentem. A beültetés után 8 nappal halvány pozitívat teszteltem. De szerintem sok mindenen múlik. Van aki elmegy nyaralni közben, mégis sikerül (én nem tenném ennyi megpróbáltatás után)
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Konkrét segítség szerintem nem létezik, az lehet segítség, ha előtte alaposan kivizsgálnak. Nálam az első két lombik terhesség 5-6 hetesen el is ment, mert alacsony volt a progeszteron szintem. A 3.-nál progeszteron injekciót kaptam a 12. hétig, az meg is maradt.. És a negyedik is, így van két gyerekem. Én ezenkívül PCO-s vagyok, inzulinrezisztencia van a háttérben, így Adimetet (cukorgyógyszer) kellett szednem a 16. hétig, hogy ne vetéljek el. Nálunk egyébként a férjem problémája miatt kellett lombik, és közben derültek ki ezek... Ha bármi ilyenről tudomásod van magadról, akkor ezek segíthetnek... Sok sikert és kitartást kívánok, tudom, hogy milyen nehéz ez, de így utólag azt mondom, megéri!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!