Mit csináljak, hogy ne gondoljak egyfolytában arra, hogy sikerült-e?
Szia! Minél kevesebb telefonozás és pl több idő hobbinak.
Nekem leggyakrabban 30-32 napra jön meg de volt 28 napos és 37 napos ciklusom is. De a 26. lebeg a szemem előtt, 30 nappal számolva akkor nem kellene megjönnie. Bevallom most egész jól bírom. Talán a kisfiam miatt. Vele majd megkattantam tervezéskor, nem teltek a napok, minden bajom volt. Pedig dolgoztam. Nem tudtam elterelni a figyelmemet sem. Mindig arra gondoltam, hogy sikerül vajon? 9. dpon már teszteltem, na az észhez terített egy kicsit, hómező volt.. 3 napig egész jól elvoltam akkor amikor újra teszteltem, már halvány pozitívat majd tovább izgulhattam, hogy tényleg pozitív volt-e egyáltalán, újabb 2 nap múlva mikorra nem vártam sikerült végre rendes pozit is tesztelni.. hát én ezt megint nem akarom.. mint írtam elég távol van még a nemvárt napja, nagyon nagyon remélem ezúttal nem kattanok be. De akkor már ezek az ovu utáni napok is olyanok voltak.
Most egyébként eléggé maxon vagyok, mindennap főzök, takarítgatok, olvasok estefele meg elsősorban itt a kisfiam, úgyhogy annyi időm sincs ezen kattogni, pl a főzés nem mindennapos dolog alapból de most jobb így.
Köszi a válaszokat! :)
Első, igen, egyelőre abba bele se gobdolok, mennyit fogok idegeskedni terhesség alatt. :)
Második válaszoló, nekem igazából ez az elsò teljesen éles hónap. Viszont évek óta vacakol a ciklusom, 7 éve rohangálok endodokitól nődokihoz, majd vissza. :-/ Megfogadtam, hogy nem.fogom figyelni a ciklusom, a testem, nem hőmérőzök, nem figyelek semmire. De nem jön össze. :( Nem mértem meg egyetlen egyszer sem a hőmet, viazont most meg idegesít, hogy nem tudom, hol járok. Nem éreztem a peteérést ebben a ciklusban, erre kikönyörögtem a páromtól egy progiszintmérést (orvos). Most meg fáj a mellem, szúr a petefeszkem, és próbálom magam nyugtatni, hogy nem azért, mert meg fog jönni.
Viszont tudom, hogy mivel csak az első hónap, semmi okom elszomorodni, ha megjön.
Azt hittem, hogy kb. fél évig azért nyugodt leszek. Erre már az első hónapot végiggörcsölöm.
Legszívesebben tesztelnék egyet, de sose értettem azokat, akik a nem várt előtt tesztelnek. Erre tessék. :-o
De tudom, hogy a párom kiborulna ettől, meg attól is, ha elkezdek hőmérőzni újra. Meg én se akarom ezt. :(
Mondjuk ma ügyel pont a párom, tök magányos vagyok...holnap hátha jobb lesz, ma egyszerűen nem tudtam magammal mit kezdebi, csak fifyeltem a testem.
Milyen idős a kisfiad? :)
1 éves. Én se éreztem semmit, mikor lett volna ovum. Terhességem előtt pedig szabályos 28 napos volt a ciklusom és így engem is idegesít, hogy nem tudom hol állok. 28 és 37 nap között azért van különbség. Első hónap nekünk is.
Hol tartasz a ciklusban? Ovu után bármikor lehet petefészek szurkálás, nem feltétlen menzeszt jelent. Ennyitől még ne keseredj el. Nekem 5-6 hetes terhesen is volt!
Átérzem a helyzeted, én holnap (vagyis ma) tesztelek. Már napok óta tűkön ülök, nagyon szeretném ha összejönne. Egyébként ő már az ötödik gyerkőc :) De ha most sem vagyok terhes akkor abbahagyjuk a próbálkozást... Nagyon szeretnénk még egy babát ezért adtunk magunknak fél évet a próbálkozásra, és ez már a hatodik hónap. Szóval vagy pozitív lesz a teszt vagy marad a beletörődés :(
Nem lehangolni akartalak ezzel, sőt, remélem jobban érzed magad, hiszen te ezerszer jobb helyzetben vagy :) Igaza van az elsőnek, a terhesség még hosszabb lesz :) De élvezd ki minden pillanatát, csodálatos, felejthetetlen élmény!
Sok sikert kívánok és szurkolok neked!
Szia! Tudom mennyire rossz...
Az első babánk nekünk első éles hónapban összejött, de 8. héten elvesztettem :(
Utána minden ez után következő hónap rettegés volt, hogy "mivanha soha nem lehet közös gyerekünk"...állandóan a napokat számoltam, teszteltem már 10. dpo-n, néztem a halvány pozitív csíkocskákat, ami nem erősödött, teljesen felemésztett.
Volt egy hónap, amikor sikerült nem csak erre gondolni. Egyszer voltunk abban a hónapban együtt...és sikerült :) 14. hetes kismama vagyok.
Tényleg nem könnyű. HA tudsz, beszélj valakivel erről. Nekem segített. A legjobbakat!
Koszi a valaszokat, a mai nap egesz jol elment, de rajottem, hogy csak a mai a 31. nap. En penteknel elobb nem tesztelnek.
Huha, 5. gyerkoc! Nem semmi! :) Sikerult?
8 ev...na en ezt tuti nem birnam. :( Mi megbeszeltuk, hogy olyan 1,5 ev utan elinditjuk az orokbefogadast. Annyira szeretnenk mi is vagy 3-4 gyereket. Szerencsere minket az sem zavar, ha nem sajat, persze jobb lenne, ha osszejonne.
Egyebkent probalom nem figyelni magam, de egyfolytaban azt erzem, hogy gorcsolgetek, holott nem is szoktam gorcsolni. Reggel nem birtam ki es megmertem a homet, 37,1 volt, de igazabol semmit nem jelent, mert nekem csak a menstruacio 3-4. napjan szokott leesni. Szoval jol meg is mosolyogtam magam, hogy minek is mertem.meg tulajdonkeppen. En amugy ugy saccolom nyak alapjan, hogy holnap kene nem megjonnie.
Igen, megírom, bár nem hiszem, hogy a legelső hónapban összejött volna, de hátha... :)
Drukkolok neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!