Az aviva torna meg tudja zavarni a menstruációt, ha nincs vele különösebb probléma?
Az orvostól nem kaptál a problémádra megoldást, gyógyszert? Vagy te nem szeretnél orvosi beavatkozást?
Alacsony progi szintre én palástfű teát ittam a ciklus második felében, plusz a terhesség első 10 hetében.
Nekem bejött, a második teás hónapban jött a baba, és azóta is minden rendben van velünk.
Az aviva tornát nem mertem próbálni, mert olvastam ilyesmit róla, ami veled is történt. Komolyan beavatkozik a ciklusba, ezért csak szakképzett oktatóval érdemes tornázni.
Ha nem bizol az orvosban, keress másikat, akiben igen.
A hormon tartalmú gyógyszereket nem lehet abbahagyni, meg más dózisban szedni, mint ahogy az orvos felírja.
Ha úgy érzed, nem jó neked a kezelés, beszeld meg a dokival.
Persze, megértem, ha nem akarsz mesterséges bogyókat. Én is orvosi beavatkozás nélkül akartam babát, és sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!