Akik aktív szexuális életet étek. Tudtátok pontosan mikor estetek teherbe?
Az elso ket gyerekunk ugy fogant, hogy napi szinten egyutt voltunk, sot, volt hogy tobbszor is. Sot, az elso gyereknel annyira nem figyeltunk semmire, hogy azt sem tudtam kb mikor lesz peteeresem, vagy mikor volt az utolso mensim. A ferjem elutazott egy hetre, amikor visszajott nagyon orultunk egymasnak es igen aktiv hetunk volt szexualisan. Amikor pozitivat teszteltem, akkor probaltam visszaemlekezni, hogy mikor is mensiztem utoljara...
Fogalmam sincs, hogy melyik egyuttletbol fogantak a gyerekek, nem volt ilyen megerzesem.
A harmadik terhessegemnel tudtam, mert alig voltunk egyutt, sok volt a munka, vagy hamarabb bealudtunk, mint a gyerekek. Kb egyetlen egy alkalommal voltunk egyutt ket het alatt, ilyen gyenge idoszakunk se elotte, se azota nem volt. Szoval arra tisztan emlekszem, mert nincs mivel osszekeverni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!