Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozunk valami bajt a babának...

Okozunk valami bajt a babának ha a vőlegényemmel még mindíg ugyan olyan aktív a szexuális életünk mint előtte?

Figyelt kérdés

A szeretkezés terén nem változott semmi előtte sem voltunk durvák most sem...és még a mai napig is van mikor napi2-3szor csináljuk...De mostmár félek hogy ártok vele a babának!Ti hogy vagytok ezzel?

24hetes kismama

2008. nov. 13. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan,amig a doki nemtilt el tölle,amig Neked nemfáj,szúr,esetleg vérzik,addig csináljátok,váljék egészségetekre.....

azért irigyellek,mert nállunk kissé kevesebb az együttlét,valahogy nemvagyok ugy ráhangolodva igy pocakkal....sajna

üdv

2008. nov. 13. 11:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Én csak szex közben bírom "Elfelejteni" hogy pocakos vagyok!Olyankor mintha csak én lennék és a párom:)

(Persze figyelünk a babára is közben)

2008. nov. 13. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ami jó a mamának,az jó a babának.:)

Ne aggódj,nem ártasz neki.

4 hós kicsi fiú anyukája

2008. nov. 13. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Énis irigyellek mert már nálunk sem olyan sűrű a házasélet:) féltjük a babát

25 hetes kismami

2008. nov. 13. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Jajj, nem mondjátok komolyan, hogy azért szeretkeztek kevesebbszer, mert féltitek a babát? Úton-útfélen ezt mondják, hogy ha nincs baj a terhességgel, akkor nyugodtan lehet ugyanúgy szexelni, mint előtte.
2008. nov. 13. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs utána görcs, barnázás, pecsételés, akkor a kicsi teljesen jól van, és nem ártotok neki.
2008. nov. 13. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!