Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 hete késik a menstruációm...

3 hete késik a menstruációm (eddig max 2 hét volt). Ma csináltam tesztet viszont a kontrol ablak halvány csík a tesztablak pedig erős csík. Akkor ez pozitív tesztnek számít igaz?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk és nem akarom beképzelni. A használati útmutatón ilyen eset nem volt feltüntetve. Jól működött a tesztem szerintetek?
2016. szept. 28. 07:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ennyi keses mellett eleg konyen elkepzelheto, hogy a tesztcsik mar olyan bitang eros, hogy a kontrollcsik mellette halvanynak tunik :-) Mindenesetre ismeteld meg a tesztet, de mar nogyogyasz is siman meg tudja allapitani biztosra, hogy mi a helyzet. Drukkolok!
2016. szept. 28. 09:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Vettem második tesztet. Másfajtát(Clearblue)

Teszteltem :)

Erősen meg van a 2 csík. :) Holnap már megyek is dokihoz!

Köszönöm

2016. szept. 28. 11:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Jaj de jó! :) Gratulálok neked!
2016. szept. 28. 16:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok 😍
2016. szept. 28. 16:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Remèlem minden okés lesz.😕
2016. szept. 28. 20:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Azóta amiota nem jött meginden nap olyan fájdalom van az alhasamban mint mielötz megjönne és nem merek örülni még. Amugy cukrász vok és félek az emeléstől.
2016. szept. 28. 20:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett? A mindjart megjon erzes normalis. Ne aggodj. Ha nem barnazol/ verzel még korai dokihoz menni. Gratulalok!
2016. okt. 8. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!