Vérvétel alapján a ß-hcg szintem 6,2 IU/l lett . Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2016. szept. 26. 10:51
11/22 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál azt mondta normális a hcg szint mert 5000(!!!) alatti hcg esetén nincs terhesség csak 5000 felett
2016. szept. 27. 10:57
12/22 anonim válasza:
Hát elég furcsa dokinál voltál... Nekem 11.dpon 18, nemvárt napján 120 volt a hcg, 5 hetesen meg 2500 körül... mégis terhes voltam, vagyis vagyok :)
14/22 anonim válasza:
Hmmmm. Nekem a legelso vervetel alapjan 8 volt a hcg m. 2 naponta neztek 5x vettek vert. Igy alakult. 8, 46, 158, 470, 1160. Aztan egy het mulva lett 4480. Es ma mar 8 eves a lanyom. Es 4 hetes 5 napos kortol neztek. Akkor az orvosod mirol beszel????
16/22 A kérdező kommentje:
Ma kellene megjönnie, majd meglátjuk mi lesz :)
2016. okt. 2. 07:40
17/22 anonim válasza:
Még csak ma kell megjönnie? Ilyen hosszú a luterális fázisod? 6 napja írtad ki a kérdést, és már akkor is a 12. napnál tartottál. A luterális fázis 12-16 nap normális esetben. Na mindegy. Tesztet nem csináltál?
18/22 anonim válasza:
Nem 12 dpo-n volt a kérdező a kérdés kiírásakor, hanem 12 nappal az együttlét után. Lehet a korábbi ciklusai alapján ma kellene megjönnie, de ha az előzőleg említett aktusból fogant baba, mert mondjuk hamarabb volt ovuláció, akkor már valójában késik pár napja a mensi. Tényleg! Tesztet csinálsz? Már kimutatná szerintem! :)
19/22 anonim válasza:
Tényleg, valóban együttlét után. :)
Ettől függetlenül tesztelni már mindenképp kellene, ha pozitív, akkor tuti baba van, mert nőtt a hcg szint. A 6.2-t még nem mutatná ki semmi.
20/22 A kérdező kommentje:
Csináltam reggel tesztet negatív lett , meg ma délután meg is jött..szóval nem tudom miért volt bennem hcg
2016. okt. 2. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!