Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha BIZTOSAN nem vagyok terhes,...

Ha BIZTOSAN nem vagyok terhes, vérvétel alaján mennyi a hcg szintem?

Figyelt kérdés
Nem szeretnénk babár, fontos lenne időben megtudni, mert vállalni sem tudnndk, abortuszra lenne szükség, de minden teszt negatív eddig
2016. júl. 13. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:
4 alatt
2016. júl. 13. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
De nem csinálják meg (sajnos) az abortuszt míg nincs szívhang. De ha negatív a teszt akkor nagyon nem valószínű, hogy terhes vagy!
2016. júl. 13. 09:08
 3/5 A kérdező kommentje:
csak elkésni sem akarok vele. Magunkat is nehezen tartjuk fent, nem akarunk rossz életet a picinek.
2016. júl. 13. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Hiába mész el orvoshoz mert amíg nincs szívhang nem csinálják meg az abortuszt. Nekrem 7 hetesen volt először szívhang. 11 hetes voltam mire elintéződött minden. Sajnos szeretik húzni az időt. Hiába mondtam hogy már van 5 gyermek, nem dolgozom, nem akarunk több babát, nem foglalkozott vele a hölgy. Folyamatosan azt szajkózta hogy ahol ennyi gyerek van elfér még egy. Csak nem tudom honnan gondolta. Ja, és a csekket is átnyújtotta. Pedig tudta hogy nincs munám, és hogy védekezés mellet maradtam terhes.
2016. júl. 13. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Keress fel egy nőgyógyászt, ingyenes. Ő megmondja, hogy lehet-e terhesség, más miatt késik, és mik a lehetőségek.
2016. júl. 13. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!