Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erezhetem már hogy terhes vagyok?

Erezhetem már hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Párommal óvszer nélkül szexeltunk 3 napja. Tudom, hogy nem a legbiztonságosabb, és sosem szoktuk úgy, de a megszakitasos módszer mellett döntöttünk más dolgok hiányában. Azt kérdezem, hogy rá három nappal erezhetem-e hogy teherbe estem, vagy amit érzek, az csak az ovatlansagunk miatti stressztől van. Előre is koszi.
2016. szept. 25. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetsz terhes 3 nap után
2016. szept. 25. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ég világon semmit nem érezhetnél.
2016. szept. 25. 15:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! En is így gondoltam, csak nagyon parazok.
2016. szept. 25. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

Nem szoktam ezt írni, de a sokadik ilyen buta kérdés után muszáj: hogy a csudába lehet ilyen baromságot kérdezni? Az ilyen ember érett a szexuális életre??? Biológia órán hol csücsültél? Merthogy a megtermékenyülés részleteit bizony részletesen elemzik mindenhol...

3 naposan beágyazódás sem volt még. Legkorábban a kimaradt menstruáció környékén lehet tüneteket érezni.

2016. szept. 25. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!