Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív? Ti is látjátok a...

Ez pozitív? Ti is látjátok a második csíkot, vagy már csak képzelődök és a csík helyét látom?

Figyelt kérdés
[link]
2016. szept. 24. 18:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező!Látom mire gondolsz,de attól nem lehet még halvány pozitívnak mondani,tehát a teszt konkrétan negatív.Remélem majd látni lehet később rendesen!

Jól széttrollkodtátok a kérdést!Ezt a magabiztos 8 napos anyukát bírom,de légyszi mindenki maradjon ennél a kérdésnél,mert már azt sem tudom ki,kivel van!😂

2016. szept. 25. 16:39
 22/25 A kérdező kommentje:
én sem értem mi van itt :( :D :D
2016. szept. 25. 16:46
 23/25 anonim ***** válasza:

21es vagyok. Az a baj,hogy az is baj,ha lát valaki valamit,az is,ha nem.Mindenki írja le a saját véleményét,tapasztalatát a kérdező kérdéséről és ne a másikat piszkáljátok.

Aki kiteszi a kérdést,azért teszi,mert izgul,meg bizonytalan,támogatásra vár,meg persze véleményekre,hogy más is látja-e,azt amit ő,vagy csak beképzeli!

Kérdező,mikor tesztelsz újra?Bocsi,ha már írtad,de megkavarodtam!

2016. szept. 25. 17:00
 24/25 A kérdező kommentje:
ma teszteltem, azon nem láttam semmit , de még mindig nem jött meg, valószínű csak stressz, vagy később volt peteérés vagy nem tudom :D
2016. szept. 25. 17:16
 25/25 A kérdező kommentje:
Megjott :)
2016. szept. 27. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!