Ez pozitív? Ti is látjátok a második csíkot, vagy már csak képzelődök és a csík helyét látom?
2016. szept. 24. 18:00
11/25 anonim válasza:
Én nem látom??Atyaég,a többi kommentet észre sem veszed,SENKI nem látja rajtad kívül.Persze te is csak azért,mert ugyanúgy reménykedsz,mint ez a kérdező.
12/25 anonim válasza:
Haha,most látom,hogy a saját kérdésednél már letagadtad,hogy a tiéd a teszt.Meg még 8 napod van a nemvártig.Ha neked rendszertelen,és 8 napod van,akkor mégis miért tennéd más képét fel?Nem ciki,ha nem tudod a dolgokat(bár aki komolyan anya akár lenni,az tudja),de ne égesd magad!Köszi!
13/25 anonim válasza:
Nyugi, valóban nem az enyém, hanem egy fórumos anyukáé :-) szerintem ciki :-)
14/25 A kérdező kommentje:
ez gondolom nem nekem szólt :)
köszi a válaszokat, én nem reménykedek pozitívban, csak random késik védekezés mellett
2016. szept. 24. 20:38
15/25 anonim válasza:
Szerintem, nem ciki... elrontottam! Mindegy.. csak kiváncsi voltam idegenek véleményére is, én tenyleg látom mind a kettőnél.. aztán lehet én vagyok a rossz látású :D
18/25 A kérdező kommentje:
ebay .. :D
2016. szept. 24. 20:57
19/25 anonim válasza:
20/25 A kérdező kommentje:
juj de jóó, gratulálok :)
2016. szept. 25. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!