Delutan elvegeztem egy Hcg line tesztet. Ahogy a vizeletbe helyeztem a tesztet, azonnal elkezdett kirajzolodni mind a ket csik. Az egyik igen eros, a masodik halvany, de jol kiveheto. Olvastam, h csak a reggeli teszt pontos. Lehet teves az eredmeny?
Figyelt kérdés
Ha valaki elmagyarazza hogy tudok kepet mutatni, azt megkoszonom!
Elore is koszi a valaszokat!
2016. szept. 13. 16:39
1/18 anonim válasza:
Várj egy ideig, majd menj dokihoz, az a tuti.
2/18 anonim válasza:
www.kepfeltoltes.hu
ott betallozod a fotót és képfeltöltésre kattintasz és már fent is a fotó, majd a linket bemásolod ide.
Egyébként, gratulálok, minden valószínűséggel kisbabát vársz. :)de azért megnézném a tesztedet :))))
3/18 anonim válasza:
A délutáni teszt is pontos,csak reggel több a hcg. Ha két csík van,terhes vagy. Gratulálok.
4/18 A kérdező kommentje:
2016. szept. 13. 17:20
5/18 anonim válasza:
Ez nagyon szép pozitív teszt, kizárt, hogy téves legyen. Gratulálok!
6/18 anonim válasza:
Felesleges tovább tesztelgetni, ez egyértelmű pozitív.
7/18 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben koszonom a valaszokat es a gratulaciokat is! :)
2016. szept. 13. 17:29
8/18 anonim válasza:
Ez tökéletes pozitív :) gratulálok! Jo babavárást :)
9/18 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! :)
2016. szept. 13. 17:53
10/18 anonim válasza:
Ez pozi, boldog babavárást! :-)
Csudaszép a körmöd színe... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!