Szerintetek is negativ ovulacios teszt?
Most kezdtem el meg hasznalni nem vagyok jaratos meg ebben; ezert kerek segitseget! Koszonom aki ir!
Koszonom valaszaitokat!!
Igazabol azert voltam bizonytalan mert mar nem ertem a " mukodesemet"!
Ket napja kozepidos fajdalmam van! Mindig minden honapban van! De meg csak a 9 ciklusnapon vagyok! 29 naposak a ciklusaim! Es azt hittem akkor faj mikor tuszorepedes van!
Sziasztok!
13. Napról14.napra éjszaka együtt voltunk a férjemmel. 12.napon kora este volt áttetsző méhnyák, kifejezetten nyúlós, es az so picit fájdogált a hasam. Nem tervezett baba lenne, de miután megtörtént az akció,(tehát a 14.napon) egy hirtelen ötlettôl vezérelve vettem egy ovu tesztet és kora este megcsináltam,illetve tegnap és most az imént is. Az első napot én határesetnek gondolnám, talán mondhatni már negatívnak.a2. És3. Napi egyértelműen negatív. Hogyan tudom ide feltenni a képet? Sosem használtam még ezt az oldalt :)
Tegnap viszont egész délután hasszurkálásom volt illetve fel vagyok puffadva:/ tudom,hogy bármilyen jelnek korai, talán tényleg a peteérés tegnap történt meg? És akkor szerintetek mennyi az esély,hogy elkaphattam a kisfickókat?48óra talán még reális,nem?
Örülnék ha lenne Babóca,de ha még nem,hàt nem:)
Csak kíváncsi vagyok tapasztalatokra,véleményekre...
Válasz: negatív.
...na de kérdező, köszönöm ezt a véletlen csirkeragus dolgot, mert már bele vagyok itt kattanva az ovutesztekbe, és jön ez, a könnyeim csorogtak, úgy nevettem :D
mihamarabbi babás sikert kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!