Halvány ovuteszt?
Sziasztok! Ebben a hónapban kezdtem el ovutesztet használni, babát szeretnénk a férjemmel, augusztusban hagytam abba a fog.gàtlót, ezért is tesztelek.
Eddig full negatívakat teszteltem, tegnap du azonban 1-2 perc után megjelent egy halvàny 2. csík, ma ugyanez, talán kicsit erősebb, és rögtön kijött. Tudom, hogy ez még negatívnak számít, míg nem lesz olyan erős, vagy erősebb mint a kontrollcsík. Van olyan, hogy 2-3 nap halvány csík után, a 4. Napra esetleg pozitív lesz a teszt? Csak mert a legtöbben azt írják itt is, hogy egyik nap full semmi, másnap pedig hirtelen erős pozi. ? Kicsit aggódom, hogy nem lesz peteérésem...
Mindkét kérdést ugyanúgy a teherbeeses kategóriában írtad ki..
Nekem egyre erősödött, olyan nem volt, hogy egyik nap nega, másik nap full pozi. Ha pozitív lesz, tehát a tesztcsik erősebb a kontrollnal, szerintem nem tudod majd osszeteveszteni.
Amúgy ha csak most hagytad abba a gyógyszert, lehet kell egy kis idő, mire minden visszaáll a szervezetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!