Szerintetek is negativ ovulacios teszt?
Most kezdtem el meg hasznalni nem vagyok jaratos meg ebben; ezert kerek segitseget! Koszonom aki ir!
Há, hát ez jó volt! :))))
Na de a teszt. Nem, ez sajnos még nagyon negatív, az ovuteszt akkor pozitív, ha a tesztcsík erősebb, mint a kontroll. Ez általában le is van rajzolva a zacskóján, nézd meg. Ilyenkor azt kell csinálni, hogy minden nap délután tesztelni. A csíkokat ne dobáld ki, mert a sorozatból látszik, hogy nő-e, csökken-e az LH, hogy mi történik. Ha már látszik, hogy erősödik napról napra, akkor legyetek együtt kétnaponta, az a tuti. Maga a repedés a pozitív nap utáni első negatív napon szokott bekövetkezni, vagyis amikor újra halványabb a teszt a kontrollnál.
Kedves utolso elotti : koszonom valaszod! En is igy gondoltam de megnyugtato mas valasza is! :)
Kedves utolso: Azert mert ez egy ilyen oldalhogy kerdeseket tesznek fol! Erted???
Visítok! :D :D
Amúgy igen,még negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!