Beágyazódás vagy nagyon késői peteérés?
Mindig rendszertelen volt a ciklusom, nagy többségében 35-42 napra jött meg. Csak addig volt 28 nap, míg gyógyszert szedtem. Ezt csak azért írom, hogy ne lepődjetek meg a napokon, amiket írok.
Szóval a ciklus 21. napján voltam dokinál (12-én), aki uh alapján megállapította, hogy a jobb petefészkemben van egy 17 mm-es tüsző, a balban pedig több kicsi. A méhnyálkahártya akkor 9 mm volt.Annyit mondott, hogy pár nap múlva valószínű a peteérés. Csodálkoztam, mert tojásfehérje nyákon épp az előző napokon volt, s az sem nagy mennyiségű.
Aznap este együtt voltunk a párommal, de megszakításos módszert alkalmaztunk, mert bár még nem szeretnénk babát, ha úgy adódna, jöhetne. Az ezt követő napokon nagyon sokat szurkált a hasam, 19-én délután és este meg iszonyatos alhasi mensi szerű görcseim voltak (ez már ugye a 28. ciklusnap volt). Azóta is van egy-egy görcs vagy nagyon ritkán a bal oldalon egy-egy szúrás, de közel sem olyan, mint előtte. A mellem egyáltalán nem érzékeny.
Szerintetek csak most lehetett az ovu és amiatt volt a fájdalom? A 17 mm tüsző csak akkor repedt volna meg? És a 9 mm-ről is olvastam, hogy túl vastag, mert mensi előtt kellene ennyinek lenni.
Van rá esély, hogy terhes legyek? Azt tudom, hogy ha 19-én volt pé, akkor nincs persze. De lehetett annyira későn?
Őszíntén szólva, az a 28. napi görcsölés sehogy nem illik a képbe. :/
Tüszőrepedésnek szerintem késő, ha 1 héttel előtte már 17mm volt, beágyazódásnak meg korai lenne.
Bár lehet, hogy nehezen repedt meg, nem tudom.
Ha csak megszakításosan voltatok együtt, akkor alapból kevés az esélye a terhességnek. Igaz, hogy nem biztonságos védekezés, de azért erősen lecsökkenti az esélyeket.
Amúgy a 2. gyerekkel nagyon nehezen estem teherbe. Mikor feladtuk, s megfogadtuk, nem görcsölünk ezen, örülünk egynek, akkor jött. Abban a hónapban nem mértem hőt, nem számoltam semmit. 28. napon voltunk együtt, 2.szor volt tojcsi nyákom, azt hittem azért, mert meg fog jönni és válik le a nyálkahártya. Hát mint később kiderült, akkor volt pém :p
A 28. nap nem lenne fura, csak épp az a bajom, amit írtál kedves utolsó, hogy pének késő, beágyazódásnak korai. De inkább pének gondolnám mégis.
Barnázok. Mensinek korai, beágyazódáshoz sok. Ilyenkor mi van?
Reggelre tuti megjön.
Vmi nagyon beborulhatott nálam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!